2789
عنوان

دورهمی و خنده با آواخانوم😍❤

| مشاهده متن کامل بحث + 7270 بازدید | 998 پست
پرسیدم ان نشده فعلا 😁😁 من عمه کوچیکه ام پس 🧛‍♀️😝🤤🤣🤣 ۱۴ 🤓🤣🤣🤣

ارع

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
اوهههه جان دلم😍🦋

واعو/

ژووونز/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بابات کار خوبی میکنه 😂دمش گرم

دم چیش گرمم 🤣🤣 نه باو اون فانتزی زیاد داره چرت میگه من عملی نمی کنم 😎🤣

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
خدا لعنتت نکنه مردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

قااااه_قاااااه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ارع

عمتونم 😝😎❤

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
قلبمو_ضعیف_تر_نکن#   من_بی_گناهم#   میدونی ک خودتی جونو دلم..هاع؟/

لاقل اسم نفس‌رو پاک‌کن راحت بگیرم😎

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
🤣🤣🤣🤣باشه نگار خانوم وایسا دارم برات

خاک تو سرت/

خاعک بخوری/

خاک تو چوخت/

خاک تو سرت/ خاعک بخوری/ خاک تو چوخت/

😂😂😂😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
آی.لاو.یو.روحانی#   شناختی؟

اهوم 🤤❤

🔫🔫مای لاو 😂😂

الکی_الکی#  

دم چیش گرمم 🤣🤣 نه باو اون فانتزی زیاد داره چرت میگه من عملی نمی کنم 😎🤣

چه بدونم دم کجاش گرم😝درضمن به حرف باباتم چرت نگو فهمیدی؟😠

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
آی.لاو.یو.روحانی#   شناختی؟

چی کار ح ر داری ؟😂🤣

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز