2777
2789
عنوان

خانومای شاغل و خونه دار همتون بیاید حقیقتو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 3742 بازدید | 287 پست
دقیقا همه حرفش همینه

وااقعا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی زن خوبه یکی از فکر و ذکر اصلیش اشپزی و ‌کار خونه و سرویس دادن باشه؟

کلمه سرویس دادن کلمه مناسبی نیست، عشق دادن، 

منم موافق زنی که همش بشوره و بسابه نیستم، ولی یک زن با ندیریت میتونه همه کار کنه، در اصل زن یک مدیر تمام و کمال،مثلا من واسه کار عید کسی میگیرم، یا جمعه ها تمیز کردن اساسی خونه با من و همسرم ، ولی غذا کلا قضیه اش فرق داره ،البته از نظر من ،من نمیتونم کل هفته غذا از بیرون بخرم یا خونه این و اون بخورم،من انداختن سفره قشنگ و با دستپخت خودم واسه همسرم و دخترم ترجیح میدم،  حالا هفته ای یک بارم از بیرون، یا هفته ای یکبار هم نیمرو، خداروشکر کاری انتخاب کردم ساعت اش کم که به دخترم و همسرمم بتونم عشق بورزم، با این حال دوسال سر کار نمیرم تا کاملا تو سن حساس دخترم درکنارش باشم و دخترم اسیر دست این و اون نباشه  ،سه سال به بعد هم تایم کار من کلاس و مهد هست 

مگه آشپزی بده؟ مگه مردا وظیفشون کارگریه؟ ولی خیلیاشون مجبورن صبح تا شب کارگری کنن... ببین هنوز سنی ن ...

دقیقا. تاپیک زده نظر سنجی کنه ولی نظر که میدیم متاسفانه گارد میگیره. من خیلی با خانومهای شاغل در ارتباطم.خانومی که کار طولانی ورسمی داره ولی الان ۴۵سالشه بیماره. ارتروز شدید گردن داره. همه وقتش نوبت دکتر داره چه ارزشی داره؟

پس یعنی مردای پولداری ک دیدی خانومه دنبال کار نبوده و شبیه عروسک شیک بوده ک همش در حال عشق و حاله و ...

ب نظر من زن پولدار ترین مرد جهانم باشی برای روحیه خودت و مفید بودن تو جامعه سر کار بری بهتره 

نظر.شخصیمه#  

عجب بابا عجب
حقیقتش من نه اون نظریه پردازها رو قبول دارم نه نظریاتشون رو😁 . تا حالا هیچ روانشناس یا جامعه شناسی ...

منم فقط ب این اعتقاد دارم خداوند زن و مرد رو با ی توانمندی نیافریده و همینطور ک توقع یکسان از این دوتا نداره

کلا هم درست نیست مساواتی ک راجبشون ب کار میبریم چشمامون ب این اختلاف خلقتی بپوشونیم

و مداااام بگیم زن و مرد برابرند

بله در انسانیت صدرصد

اما در امور و مدنیت باید شان هر کدوم جدا حفظ شه

من که کل تاپیک و نخوندم 

ولی کسایی که میگید کار کردن زن بد و‌ مشکل داره 

به این فکر کردید که اگه شوهرتون روزی روزگاری بد شد 

یا خدایی نکرده فوت کرد 

چجوری میخایید از پس خودتون بر بیایید 

خسته نیستین از مصرف کننده بودن ؟! 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
اگه من زیاد تاپیک میزنم شما هم میبینی پس شما هم زیاد تو تاپیکا هستید برای شما هم پیشنهاد خوبیع

این پیشنهاد مختص خودته که راحت شی از اینهمه تاپیک زدن 

بهترین دکتری که میتونم بهتون معرفی کنم برای مشکلات جنسی دکتر کاظم فروتن هست شک نکنید عالیه و بهترین جراح و دکتر زنان دکتر فرامرز مصباح♥️♥️♥️
ب نظر من زن پولدار ترین مرد جهانم باشی برای روحیه خودت و مفید بودن تو جامعه سر کار بری بهتره  ...

نظر من هم هست

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
منظورم اینه این نظریه مساوات زن و مرد مدتهاست از کشورهایی ک نشأت گرفته زیر سوال رفته و راهی رو ک رف ...

نه اتفاقا پس چرا هنوزم دارن برای برابری بیشتر و بیشتر تلاش میکنن؟

اون چیزی که رد شده تلاش برای اینه که همه آدما رو یه شکل کنی

که بیشتر تو کشور ما دیده میشه تا اونجا

دقیقا. تاپیک زده نظر سنجی کنه ولی نظر که میدیم متاسفانه گارد میگیره. من خیلی با خانومهای شاغل در ارت ...

اتفاقا خیلی خوشن و میگردن کلی خونه و زمین دارن ماشین دارن و به خاطر پول گرفتن از همسر صدجور ادا در نمیارن اون هم ناز کنه .به نظرم ارتروز گردن بهتره تا به یکی بگی پول بده فلان کار نده و آدم ناراحت بشه

نه عزيز  اكثرا دارن بهت ميگم شاغل بودن برات بهتره ولي اگه توو خودت نميبيني كه يه زن شاغل ...

عزیزم اتفاقا اگه کامنتامو خونده باشی از سبک زندگی ک خانوم جاشو تو اشپزخونه بیینه و فک کنه وظیفش خونه داریو سرویس دادنه خوشم نمیاد ولی من تو سایت واقعا زیاد دیدم ک خانوم شاغل میناله از اینکه همسزش به حقوقش چشم داره و کمتر براش مایه میزاره 

دقيقا بالاي ٣٠٠ بار اين تاپيكو زده و بيشتر هم گفتن زن شاغل از هر لحاظ موفقتر و قوي تره و ... ...

مگه پول چیز بدی؟؟؟ پول یعنی استقلال، یعنی احترام، یعنی فراهم کردن نیازهای خودت و بچه ات ،پول یعنی رفاه بیشتر، من وقتی جقوق همسرم ۵ تومن کار کردن من باعث بهتر زندگی کردن میشه چرا باید خودم و باد بزنم و چه کنم چه کنم بکنم و حسرت همه چیز به دلم باشه، ضمنا الان زمانه ای نیست یک نفر کار کنه چند نفر بخورن،مگر تو شرایط خاص