[QUOTE=167991422]گلم من نه زنداییم 37سالشه سه تا بچه بزرگ داره پسر بزرگش 19سالشه ناخواسته باردار شده شب و روز گریه می ...[/QUOTE]
وااااااي موهاي تنم سيخ شد😐
ولي خب دلش مياد ٣تا موجود زنده رو بكشه؟
روز بد زندگی من 😔😔😔😔 لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شرایط مالی نسبتا خوبه بیچاره شب وروزش گریه هس میگه تازه از این سه تا بچه راحت شده بودم
این چه حرفیه همون بچه ها تو پیری به درد آدم میخورن. هیچکاری هم که نکنن حداقل یه سر که به آدم میزنن. اونم تو این دوره که رفت و امد با غریبه و فامیل کم شده.لطف خدا شامل حالش شده. بگو نا شکری نکنه یکی هم مثل من خودشو به اب و اتیش میزنه واسه بچه. البته من یکی دارم و دومی رو میخواستم که فعلا نشده
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
[QUOTE=167992279]امروز فهمیده سه قلوس قصدش همون یدونه بود سقط کنه دیگه شوهرش برد سونو فهمیدن سه قلوس فقط گریه میکنه . ...[/QUOTE]
عزززيزدلم
بگو اگه نميخواد بده به من بخدا
جاري من ١٨ساله خون خودش ميگن باردار نميشه يعني نميتونه
روز بد زندگی من 😔😔😔😔 لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
انشاله به زودی باردار شی گلم بچه هاش خیلی شلوغ میشن بخدا بچه های به اون گندگی تو اون خونه یه ...
چی بگم بخدا؟؟؟هرکس بنا به شرایط خودش بهتر میتون تصمیم بگیره اما خب به گناهش هم فکر کرده؟؟؟هدیه خدا رو ادم پس نمیده. بازم انشالله هرچی خیره پیش بیاد
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
انشالله هرچی به خیر و صلاحشونه براشون پیش بیاد. به زنداییت بگو برای منم دعا کنه خدا بهم یه دو قلو بده انشالله. 🙏🏻😁