2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاک کردنش سخته یکم مخصوصا عدس، ولی سه تومن خوبه ب نظرم بگیرین، دستکاهم ک بعدا ازتون میخره اگه نخواست ...

رفتم پرسیدم گفتش هفته ای ۵۰۰ کیلو میده ماهی دو تن ..اگرم ی موقع مریض باشم یا وقت نداشته باشم ..اشکالی نداره اون هفته بیکارم ..اگرم ی وقت بیشتر بتونم ازش حبوبات بگیرم ک بیشتر میده حقوقم میره بالا ...قراردادم می نویسه ..

ببخشید خانم چه کار کردین دستگاه رو خریدین ؟؟راضی هستین؟؟؟

وقُل ربِ اَنزلنی مَنزِلاً مبارکه انتَ خیرُ منزِلین دعایی برای خانه دار شدن ،اگر خوندین برای منم یه صلوات بفرستید مچکرم
ببخشید خانم چه کار کردین دستگاه رو خریدین ؟؟راضی هستین؟؟؟

سلام عزیزم ن نخریدم ،ی نفر نیومد قشنگ راهنماییم کنه ،منم فعلا  موندم ببینم چی میشه ،شما سر درمیاری؟

سلام عزیزم ن نخریدم ،ی نفر نیومد قشنگ راهنماییم کنه ،منم فعلا  موندم ببینم چی میشه ،شما سر درمی ...

منم خیلی دوست دارم این کار رو انجام بدم درامد خیلی خوبیم داره ، اگر پشتکار داشته باشین ماهی بالای ۱۵ میلیون سود داره ،فقط اینکه اون دستگاهی که گفته سه میلیون فکر نکنم زیاد کارایی داشته باشه عکس اون دستگاه رو دارید؟؟

وقُل ربِ اَنزلنی مَنزِلاً مبارکه انتَ خیرُ منزِلین دعایی برای خانه دار شدن ،اگر خوندین برای منم یه صلوات بفرستید مچکرم
عزیز چی شد خریدی خوب بود کاش ببینی جوابم بدی من می خوام بخرم کمکم کن

نه  نخریدم ..اون اقا بعد یه مدت کوتاهی جمع کرد رفت از محلمون ..سرنوشت بقیه خانما که خریدن رو‌نمیدونم چی شد اما میدونم ادامه ندادن ‌‌شما پرس جو کن مطمئن باشن .