2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حدس میزدم 

فیلمایی ک میبینمم اینطورع 

تو سریال ایرانی مثلا نهنگ ابیو دوس داشتم چون خیلی گیج کنندع بود😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

مال چیه؟؟مال بارداری؟؟؟

اره

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
مجردم😐😂😂

عجب😑😑😑😑😑😑😑😑

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
فیلمایی ک میبینمم اینطورع  تو سریال ایرانی مثلا نهنگ ابیو دوس داشتم چون خیلی گیج کنندع بود😂

من هم از چیز های پیچیده خیلی بیشتر خوشم میاد 

نهنگ آبی رو ندیدم خیلی ایرانی نگاه نمیکنم 

من هم از چیز های پیچیده خیلی بیشتر خوشم میاد  نهنگ آبی رو ندیدم خیلی ایرانی نگاه نمیکنم

منم اصلا ایرانی نگاه نمیکنم سبکشونو دوس ندارم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز