2789
عنوان

دعوای مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 89 پست
نه اون دیگه همینه، تغییری نمیکنه، اگر بخواد هم سخته توی این سن، هرچند که اصلا نمییییخواد

بدرک ک نمیخواد .😒وافعا از چشم افتاده هزار بار رسوا شده کاراش و حرفاش جلوم ...این سری اگه موقعیت بود میرم بیرون نبود ک همونجا میشورم پهنش میکنم 

اره دوروز پیش گفت منو ببر دکتر ..این سری ک بگه میگم بعضیا احترام شوهرم ادمو خود ادمو نگه نمیدارن منم ...

نه بابا جواب نده ولی گفت محل نزار مگه غیر شوهرت بچه ی دیگه ای نداره؟ 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بیخیالن میدونن چیکارس دورش نمیان جاریم براش هیچ کاری نمیکنه 

خب تو برای چی خودتو فدا کنی

منم اوایل تعجب میکردم هیچکس دور مادر شوهرم اینا نبود

بعدا دیدم یه چیزی هست که همه فرار کردن

منم میگم چرا من خودمو بندازم وسط

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
خب تو برای چی خودتو فدا کنی منم اوایل تعجب میکردم هیچکس دور مادر شوهرم اینا نبود بعدا دیدم یه چیزی ...

اره هیچ کس حتی دخترش واسش طرف نمیشوره ..انقد ادم پست بیشعور شل مغز ..انقد شان خودشو اورده پایین ...

شوهرمم مببرم ..مثلا میگم بیا بابام پشت خط میخواد حالتو بپرسه 😂

واااای اینجوری که دیگه عالیه، اصلا برو توی اتاق شروع کن تمیز کردن بعد مثلا شوهرتو صدا بزن که بیا کمکم کن مثلا فلان چیز رو جابجا کن یا مثلا از کمد دیواری بالایی بهم بده😂😂😂😂😂😂

واااای اینجوری که دیگه عالیه، اصلا برو توی اتاق شروع کن تمیز کردن بعد مثلا شوهرتو صدا بزن که بیا کمک ...

یا بشینم ادامس بجوم تق تق صدا بده  .لش بشم رو مبل  نگاش کنم 😂😂😂

برو یه لیوان آب بیار واسش بگو بخور آروم شی بعد با لحن دوستانه و مهربون از شوهرت دفاع کن 

بیشتر بگو  .بگو باز چیا میتونم بگم .مثلا خوبه بهش بگم مامان اروم‌باش شما قلبت دردمیگیره مشکل داره خودتو اذیت نکن ...بعدا ی دودقه بعد شروع کنم ازشوهرم دفاع کردن؟