2777
2789
عنوان

بهترین جواب برای خیانت

165 بازدید | 16 پست

صادقانه بگین بهترین جواب خیانت چیه ... اگه خواستین تو نظر سنجی قبلیم هم شرکت کنین 

تعداد رای : 30
نظرسنجی
طلاق گرفتن و رفتن بدون تلافی
22
73%
تلافی کردن با خیانت متقابل
3
10%
بخشیدن خیانت کار بعد از ابراز ندامت و تغییر
5
16%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اگه زیر نظر روانشناس تغییر کنه بهترین گزینه س به نظرم ... و الا از کجا معلوم طرف دومت در اینده خی ...

مگه حتما بعد جدایی ادم باید بره سراغ نفر دوم سریع؟؟اگ اینطوری باشه ادم از هیچ اشتباه همسرش نباید بگذره بشه مثل همون خانومی ک الان توی پر بازدید هاس شوهرش هر بلایی ک دلش خاسته سرش اورده هی بعدش اومده اظهار ندامت کرده باز دوباره کارهاشو تکرار کرده .‌.

کسی ک واسه اولین بار جسارت خیانت کردن رو داشته باشه دفعه دوم ماهرانه تر انجامش میده 😁..

روانشناس نمیتونه ذات آدم کثیف رو عوض کنه .

این حرفا همش عذر بدتر از گناس واسه اینک خودمون رو گول بزنیم ...

خیانت هیچ توجیحی نداره 

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
واسم عجیبه که چرا گزینه سوم رو کسی انتخاب نکرده ... خب اگه طرفت زیر نظر روانشناس تغییر کنه که خوبه

چون خیانت چیزیه که فراموش نمیشه کرد.لااقل راحت نیس.ادم میتونه ب کسیکه بهش اعتماد داره زندگی کنه و عشق بوجود بیاد اما وقتی اعتماد نباشه عشق دوام نداره!

من همین یه دونه ام!
مگه حتما بعد جدایی ادم باید بره سراغ نفر دوم سریع؟؟اگ اینطوری باشه ادم از هیچ اشتباه همسرش نباید بگذ ...

ربطی به ذات نداره به نظرم .. ذات یعنی چی اخه .... ۹۹ درصد ادمها اگه تو موقعیتش قرار بگیرن خودشون رو قانع میکنن که خیانت کنن ..... حالا شاید یه عدشون واقعا ادمای کثیف و درست نشویی باشن ولی خیلیاشون اشتباه کردن و قابل تغییرن

ربطی به ذات نداره به نظرم .. ذات یعنی چی اخه .... ۹۹ درصد ادمها اگه تو موقعیتش قرار بگیرن خودشون رو ...

خیانت ربطی به ذات نداره؟😂

پس من با شمایی ک خیانت رو اینقد راحت جلوه میدی و میگی اصلا ب ذات هم ربط نداره بحث نکنم بهتره ...

حالا خوبه توی نظر سنجی هم گزینه یک بیشترین رای رو اورده..

خودمون.رو.گول.نزنیم😁#  

میگن ادمی ک خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی ک خودشو زده به خواب رو نه 🥰

موفق باشی 💕🥰

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"