mhf مدیر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 عنوان اصفهانیا | مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 20 پست سلامدکتری که سزارین انتخابی قبول کنه وخوب باشه سراغ دارین؟۱۹ هفتمه چندبارم ی دکتر دیگه رفتم. قبول میکن الان برم پیشش؟کسی دکتر صفری که مطبش سپاهانشهره میشناسه؟ میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست. 1399/09/20 | 12:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 گیر کنه که خودشون پیشتن مگه الکیه عالیه طبیعی منکه تو این مملکت بیخود بچه نمیارم اگه دوبار طبیعی بود ... خدا بچه هاتو حفط کنه میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 اگه از ۴کیلو بیشتر بشه سونوت سز میشی فکر نکنم خیلی ویار دارمخودمم به دنیااومدنی ۲ کیلو و صد بودم میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
ghhfthhhff عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 1774 مرسی عزیزم. اپیدورال یعنی میتونی زور بزنی؟ با دستگاه نخان بکشنش بیرون؟ عزیزم اینجور ک من تحقیق کردم میتونی زور بزنی و همه چیو حس میکنه فقط دهنه واژن و رحم یه حالت بی حسی داری میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمیدونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 عزیزم اینجور ک من تحقیق کردم میتونی زور بزنی و همه چیو حس میکنه فقط دهنه واژن و رحم یه حالت بی حسی ... آهان بازم ممنونخود سوزنش درد داره؟من دخترعموم قصد اپیدورال داشت دکتر بیهوشی نتونسته بود اون نقطه رو تو نخاعش پیدا کنه. معمولی زایمان کرده بود. میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
شاپرک_73 عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 4242 آهان بازم ممنون خود سوزنش درد داره؟ من دخترعموم قصد اپیدورال داشت دکتر بیهوشی نتونسته بود اون نقطه ... نه بابا منکه شنیدم در حد یه سوزن طبیعی.... بعدم ببخشیدا زایمانه قراره بچه دنیا بیاری مادر بچه هات باشی نباید انقدر ضعیف و نازک نارنجی باشی که🤨🤨😠😉😉😉😉😉😀
ghhfthhhff عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 1774 آهان بازم ممنون خود سوزنش درد داره؟ من دخترعموم قصد اپیدورال داشت دکتر بیهوشی نتونسته بود اون نقطه ... نمیدونم گلم من ۲۵هفتمه میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمیدونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋