2777
2789

دوستان لطفا راهنمایی کنین🙏🙏🙏

ی سایت یا پیج معتبر بهم معرفی کنین میخوام لباس یلدا واسه خودم و شوهرم سفارش بدم . ی تیشرت ساده با عکس هندوانه هم بود راضیم

خودت درست‌کن

ی لباس سفید ساده بخر

با نمد روش اسمتونو بزن بای  هندونه

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
خودت درست‌کن ی لباس سفید ساده بخر با نمد روش اسمتونو بزن بای  هندونه

تیشرت سفید ساده از کجا پیدا کنم آخه با این کرونا ک نمیتونم بازار برم میخوام اینترنتی سفارش بدم ولی سایتی سراغ ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیشرت سفید ساده از کجا پیدا کنم آخه با این کرونا ک نمیتونم بازار برم میخوام اینترنتی سفارش بدم ولی س ...

والا نمیدونم

ایده بود 

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

کدوم شهری ؟ 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

مشهد

خب من اهوازم یه جا میشناسم پیجش رو بدم ؟ نمیدونم تا شب یلدا دستت میرسه یا نه 

تو سرچ کن فتوشاپ# گرافیست# تیشرت_یلدایی#  داخل اینستا ببین پیج چیا میاد بعضیها معتبرن 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

من از صبح اینجا نیومدم .ولی دی جی کالا دیدم لباس شب یلدا دارن میتونی دوتاسایزشو بگیری ک ست بشن.معتبرم هست هر تاریخی هم بزنی همون تاریخ دستت میرسه

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
من از صبح اینجا نیومدم .ولی دی جی کالا دیدم لباس شب یلدا دارن میتونی دوتاسایزشو بگیری ک ست بشن.معتبر ...

عزیزم کجاش باید تاریح بزنی . من ی تیشرت اونجا انتخاب کردم زد ۴ دی الی ۸ دی 😐

عزیزم کجاش باید تاریح بزنی . من ی تیشرت اونجا انتخاب کردم زد ۴ دی الی ۸ دی 😐

اول عضو سایت بشو بعد اونو تو قسمت خرید ک میزنی دوباره ادامه فرایند خرید و میزنی کم کم ازت اطلاعات میخواد اونجا تاریخ و که خواست وارد میکنی.اگه 4 دی زده دیگه احتمال زودتر فرستادنش نیست گلم.یکی دیگه انتخاب کن شاید زودتر بفرستن.

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
مرسی از راهنماییت عزیزم😘

خواهش میکنم عزیزم 💝💝💝