2777
2789
عنوان

حس شیشمی

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 107 پست
شما بیشتر اونو دوست دارید تا اون شما رو 

عیبی نداره اگ زیاد سوال بپرسم؟

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا جایی که بتونم جواب میدم

ممنونم

چرا بعضی وقتا خیلی خوبه خیلی عاشقمه بعضی وقتا خیلی بده دلیلش چیه

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
بله خیلی هنوزبی صبرانه منتظرشم..تقریبا دیگه یک ساله که جداشدیم😊

اگه اینقدر دوسش دارید ، پس تاپیک هامو دنبال کنید 

جمعه یا شنبه بهترین راه حل رو برای معشوقی که رفته رو ارائه میدم که خیلی معتبر و موثره

ممنونم چرا بعضی وقتا خیلی خوبه خیلی عاشقمه بعضی وقتا خیلی بده دلیلش چیه

خواهش میکنم 

خب این دیگه به حس اون لحظه طرف برمیگرده 

بعضی مواقع از لحاظ روحی خیلی خوبه ولی بعضی مواقع هم حال روحیش خرابه

اگه اینقدر دوسش دارید ، پس تاپیک هامو دنبال کنید  جمعه یا شنبه بهترین راه حل رو برای معشوقی که ...

ببخشید زیاد سوال میپرسم... این اطلاعاتو از کجا دارین وواقعا به اون چیزی که میگید معتقدین یا اطلاعات کمی یا کپی از جای دیگه... البته قصد جسارت ندارم بذارید پای کنجکاوی

خواهش میکنم  خب این دیگه به حس اون لحظه طرف برمیگرده  بعضی مواقع از لحاظ روحی خیلی خوبه ...

در کل واقعا عاشقمه؟اخه قبلا کلا ی جور دیگ بود الان ی جور دیگس انگار دوسم داره ولی در حد قبل وقت نمیزاره نمیدونم چرا😔

ببخشید زیاد سوال میپرسم... این اطلاعاتو از کجا دارین وواقعا به اون چیزی که میگید معتقدین یا اطلاعات ...

خواهش میکنم مشکلی نداره 

این اطلاعات با مطالعه کتاب های زیاد به دست اومده 

مثل یه فرمول معجزه آسا میمونه 

چندتا چیز رو کنار هم میخوام بذارم تا جواب بده 

من به خودم و کارام ایمان دارم

درسته بله ممنونم میشه بهم بگید اون شخصی که تو ذهنمه هنوز دوسم داره بهم فکر میکنه برمیگردیم به هم ی ...

چراجداشدین عزیزم

در کل واقعا عاشقمه؟اخه قبلا کلا ی جور دیگ بود الان ی جور دیگس انگار دوسم داره ولی در حد قبل وقت نمیز ...

بله خیلی دوستون داره 

بهش زمان بدین

دوباره روبراه میشه 

یه چیزی اذیتش میکنه نمیدونم چیه

خواهش میکنم مشکلی نداره  این اطلاعات با مطالعه کتاب های زیاد به دست اومده  مثل یه فرمول ...

بله درسته خودتون هم نتیجه ای دیدین یا کسی نتیجه ای دیده؟

مثلا الان میتونید در مورد من یا اون شخص چیزی بگید که کمتر کسی بدونه یا نمیدونم هرچی😐

بله خیلی دوستون داره  بهش زمان بدین دوباره روبراه میشه  یه چیزی اذیتش میکنه نمیدونم چیه

وای واقعا؟چقدامیدوار شدم 

میگ فکروخیال پول و زندگی و این چیزا

بعد ببخشید یکی دو روز پیش حلقه گرفت انداخت دستس گفت ک بخاطر توعه مطمئن شی کسی طرفم نمیاد راس گفت؟البته بدل ن طاا

بله درسته خودتون هم نتیجه ای دیدین یا کسی نتیجه ای دیده؟ مثلا الان میتونید در مورد من یا اون شخص چی ...

بله ، من با نصف این کار نتیجه گرفتم 

نه دیگه تا اون حد ولی ... ، هرچند اگه بخوام کاری رو انجام بدم حتما اون کار رو انجام میدم 

من محرم اسرار هستم :)