2777
2789
عزیزم شما اصلا استرس نداشته باش شما بزودی صاحب ی دخترناز میشی 

ان شاءالله خدا از دهنت بشنوه

ان شاءالله برای همه منتظران

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهشن بگو اسی برام 

من امسال رتبم حدواد چند میشه؟؟ پزشکی یا پرستاری یا معلمی یا اینکه هیچی ...کدوم رو قبول میشم؟؟

حس ادم مدنظرم بهم چیه بهم فکر میکنه ؟ ایا پا پیش میزاره یا نه ؟؟

ممنون عزیزم

اسی جون عزیزم میشه جواب منم بدی 

شوهرمم کی میرسه طول میکشه یا نه صحیح و سلامتی میاد

اول کجا میره

مادر شوهرم به جزای کاراش میرسه😞

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:

@خانم_اقاییمم  

عزیزم حسش قویه بیا بپرس

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:
مرسی گلم 😘😘

بهش برسی عزیزم💋💞

من کی میبینمش؟ یکم راجبش میگی

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️