2777
2789

خدایی چ خبره 

از بیکاریه .مریضیه .کمبوده .پوله؟؟؟

چیه؟

امروز پیج یکی ازین بلاگرا رو دیدم داشتم کپ میکردم طرف خودشو شوهرش زیر ۲۰ سال بودن 

بچه دیگه 🤐😐😐😐😐

چارتا فیلم عروسی و دابسمش گذاشتن ۴۰ هزار تا فالورداشت 

بعد کامنت هارو ک قربوصدقه اینا میرفتن یه سری واسه اینکه جایزه گیرشون بیاد 😒😒😒

واقعا تاسف اوره و حال بهم زن یکی دیگشون ک بچش تاریخ لاکچری دنیا اورده امروز بند ناف بچش افتاده عکسش گذاشته 

یه سری قربون صدقه بند ناف بچه هه میرن 😐😐😐😐😐

انگار ما همه بدون بند ناف دنیا اومدیم 🤐

آره فک کنم آسمون واشده فقط بچه این با ناف دنیا اومده😂😏

این همه پیج خوب و مفید داریم تو اینستا چرا ایقدر کم فالوور دارن اینا 

فقر فرهنگی بخدا 😒😔😔😔😔

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒

از بس اسگلن.

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

اینجور آدما نیاز به درک ندارن، فقط باید براشون تاسف خورد😑😑

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثرا اونایی که تازه اینستا نصب کردن اینطورین 

بعد از مدتی میفهمن بلاگرا دارن سرشون کلاه میذارن تبلیغ میگیرن خداتومن . انفالو میکنن😄

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

احمقها_را_معروف_نکنیم#  

بت_سازی#  

قدیما بت میپرستیدن الان شاخای مجازی رو میپرستن☹😑🤐

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
از بس اسگلن.

جامع و کامل👌🏻👌🏻🤣🤣

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
احمقها_را_معروف_نکنیم#   بت_سازی#   قدیما بت میپرستیدن الان شاخای مجازی رو میپرستن☹😑 ...

👌🏻👌🏻

با عرض سلام و وقت بخیر  لطفا خانومای متاهل که اینجا هستند کمک کنند پایان نامه امو تکمیل کنم. لطفا خواهشا کمک کنید اینو پر کنم خیلی خیلی کم مونده از هر استان یه هول بدید زودی تموم شه درگیر اثاث کشی ام نمیتونم زیاد معطل بشم نهایت 5دقیقه وقت می گیره

ما داریم یه پژوهش کشوری در مورد زنان و کرونا انجام می دیم، اگر زن هستید و متاهل ممنون میشم سواالات ما رو در صورت تمایل پاسخ بدید .لطفا پس از زدن دکمه ی شروع کد عددی را وارد کنید .هر استان کد مربوط به خودش رو داره که براتون مینویسم فقط اگر ساکن این استان ها  تاکید میکنم فقط این استان ها هستید  (در هر شهری از استان با هر سنی )هستید وارد لینک بشید و کد مربوطه را وارد کنید .

کد استان آذربایجان شرقی  50743

کد استان آذربایجان غربی  50744

کد استان اصفهان  50746

کد استان البرز    50747

کد استان بوشهر  50748

کداستان تهران  50479

کد استان خراسان رضوی  50752

کد استان خوزستان  50754

کد استان سیستان و بلوچستان  50757

کد استان فارس  50758

کد استان کرمان 50762

کد استان گلستان  50765

کد استان مازندران  50768

کد استان همدان  50770

با دقت کد استانی خودرا به خاطر بسپارید و وارد پرسشنامه شوید .ممنون از وقتی که می گذارید.

لینک پرسشنامه :

https://survey.porsline.ir/s/Z5mJ1Np