2821
2789
عنوان

اراده کن 💪🏻شکست محاله 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 202 پست

سلام عزیزم 

چه خبر 

چطور پیش رفتی؟ 

من امروز هنوز ورزش نکردم 

دیروز رفتم بیرون یک ساعت پیاده روی کردم و شب هم 15 دقیقه حلقه زدم 

وای بانو جان امروز موهامو ی مدل جدید بافته بودم 

اومدم از خودم فلیم گرفتم که دیگه از فیلمه اسکرین شات بگیرم که عکس موهام رو داشته باشم.... 

اصلا داغون شدم 

وای بیش از حد و اندازه بد بودم 😭

مثل اینایی که 180 کیلو وزنشونه 😭😭

به معنای واقعی داغون شدم از دیدن خودم 

اصلا دیگه موهام رو یادم رفت. 

خیلی گنده شدم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

کی بشه من از شر این چربی های زشت و چندش راحت شم 

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم   چه خبر  چطور پیش رفتی؟  من امروز هنوز ورزش نکردم  دیروز رف ...

سلام رفیق جان

اوهوم درکت میکنم منم جلو آینه که وامیسم خیلی تاسف میخورم به حال خودم  ولیییی باید تلاشمونو بکنیم 

کم کم خودمونو برسونیم به اون چیزی که باید باشیم

منم سعی میکنم رعایت کنم

نمیدونم چرا انققققد سخت شده رژیم برام

قبلا راحتتر بود  

تقصیر شوهرمم هست شکموعه منم وسوسه میشم باهاش همراهی کنم

من شنبه صبح ورزش کردم امروز صبح نتونستم

الان میخوام ورزش کنم

خوابمم سه روزه تنظیم کردم  دیرخوابی هم خودش باعث چاقی میشه قبلا تا ۲ یا۳ بیداربودم پای گوشی  

الان شبا ۱۲ میخوابم بدون گوشی صبحا۶ بیدارم

باید کم کم ساعتو بیارم جلوتر تا برسم با ساعت۱۱ تا صبحا سرحالتر باشم

میخوام از امشبم از ساعت ۹ شب به بعد چیزی نخورم

تو یکی از پستات دیدم که گفتی ۱۹ سالته

هنوز سنی نداری و واقعا حیفه و جدی این مسیرو ادامه بده

یادمه قبلا که باشگاه میرفتم و اوایل ازدواجم بود و خیلی چاق شده بودم همه میگفتن وای اصلا بهت نمیخوره ۲۲ سالت باشه

بیشتر میخوره بهت!!

فقط بخاطر اندامم  

و این خیلی بده برای یه خانوم

ما حقمونه که اندام ظریفتری داشته باشیم

مگه ما چیمون کمه از بقیه؟

سلام رفیق جان اوهوم درکت میکنم منم جلو آینه که وامیسم خیلی تاسف میخورم به حال خودم   ولیییی ب ...

راستش من خیلی شکمو خوش اشتهام 

برای همین خیلی سخته برام رژیم گرفتن 😑😂

حالا من برعکس 😐همسرم کم اشتهاس هیچی نمیخوره 

هر چی می‌خریم رو من میخورم 😐😐

خوشبحالش زود سیر میشه 

منم هر چی میخورم سیر نمیشم 😐

دوست داشتم هر دومون اضافه وزن داشتیم باهم رژیم می‌گرفتیم 😂😂😂

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
تو یکی از پستات دیدم که گفتی ۱۹ سالته هنوز سنی نداری و واقعا حیفه و جدی این مسیرو ادامه بده یادمه ...

آره بخدا 

منکه خیلی حسرت میخورم 

اندامم شده مثل این پیرزن هایی که خودشون رو ول کردن 😒😒

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
راستش من خیلی شکمو خوش اشتهام  برای همین خیلی سخته برام رژیم گرفتن 😑😂 حالا من برعکس 😐همسرم ...

اونجوری که خیلی خوبه

کمتر وسوسه میشی تنقلات بخوری

من خودمم شکمو ام ولی بخوام رژیم بگیرم دیگه میتونم نخورم یه چیزایی رو

ولی بعضی وقتا که شوهرمو میبینم با اشتها غذا میخوره منم دلم میخواد  

آره بخدا  منکه خیلی حسرت میخورم  اندامم شده مثل این پیرزن هایی که خودشون رو ول کردن 😒😒

عزیزم من همین الان یه گروه واتساپ زدم دوستای چاقمو ادد کردم   که بهم انگیزه بدیم برای لاغری و باهم ورزش کنیم

میخوای توام ادد کنم؟؟

اگه خواستی درخواست دوستی بده و شمارتو بفرس برام

سلاملکم توت فرنگی جون 🥰

ببخشید واقعا نتونستم سر بزنم این چندوقته الان اومدم دیدم پستاتو شرمنده شدم 🥺🥺

تاپیکتو خوندم خیلی تاپیک خوبیه منم از این به بعد همینجا میام میگم 💪💪💪

منم این چندوقت یکم درگیر کارام بودم نتونستم خیلی ورزش کنم ولی الان بیکارم دوباره ورزشو میزارم حتما 🤩🤩 

راستی یه پستتو دیدم نوشتی عکس گرفتمو حالم بد شد و فلان خواستم بگمم اینکارو نکن با خودت حتی وقتی عکس الانتم دیدی خودتو دوس داشته باش و تو ذهنت به اون اندام ایده آلت فکر کن .... من کاملا درکت میکنم مخصوصا اینکه تو خانواده همشون لاغرن مثلا وقتی با خواهرم عکس میگیریم یا لباساشو تو تنش میبینم منم خیلی وقتا شده ناراحت بشم و با خودم بگم چرا من اینطوریم باید لاغر بشمو .... 

ولییی با افسوس خوردن و ناراحت شدن لاغر نمیشیمممممم فقط خودمونو اذیت میکنیم جانم 🥰🤩 درنتیجه هروقت عکسای الانمونم دیدیم با خودمون عهد میبندیم این عکسااا تغییر میکنه و ماهم اون لباس خوشگلامونو میپوشیمم 😎😎😎😎😎

تو روزه گرفتنو گذاشتی تو برنامت ؟همونکه فقط آب و مایعات مثل چایی بخوریم ولی غذا نه ولی آب بسیاررررر زیااااااددد 

من فردا میخوام بگیرم میام اینجا خبر میدم روزم چطوری بود 😄🥰تا بلکه اگه خوب گذشت در هفته یک بار داشته باشیمش ....... البته اینکار به بدن هر آدمی بستگی داره 

فعلا همینا خوشتیپ جان 😍🥰روز خیلی خوبی داشته باشی 

رژیمتم عالی بگذره 😎

اونجوری که خیلی خوبه کمتر وسوسه میشی تنقلات بخوری من خودمم شکمو ام ولی بخوام رژیم بگیرم دیگه میتون ...

من عاشق شکلات و کاکائو و این چیزام 

ولی اون اصلا هیچ چیزی شیرینی رو دوست نداره 

حتی عسل و انجیر و... 

میگه حالم بد میشه از شیرینی خوردن 

خوشبحالش 😭😭

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
سلاملکم توت فرنگی جون 🥰 ببخشید واقعا نتونستم سر بزنم این چندوقته الان اومدم دیدم پستاتو شرمنده شدم ...

سلام عزیزم 😍

خوش اومدی 😍

من ترسیدم دیگه نيای 😭😭

دیگه خودت رو وزن نکردی عزیزم؟ 

وای وای آخه نمیدونی چطور افتاده بودم که... 😑😑

وای 😬😬

آخه من اینا رو تو آیینه زیاد نمیبینم 😂فیلم و عکس که از خودم میبینم میگم وای وای این چه وضعشه دیگه 

چرا اینطوری شدی 

چرا خودتو ول کردی 

چطور میتونی اعتماد بنفس داشته باشی با این اندام؟ 

هر چند که من اعتماد به نفسم بخاطر چاقی خیلی پایین اومده 

من امروز هنوز ورزش نکردم 

ساعت 8 ی سریال میبینم 

حلقه زدن رو گذاشتم واسه اون موقع 

ایشالا که به وزن دلخواهمون می‌رسیم 😎

چه خوب که اومدی امروز 

خیلی خوشحال شدم 😍😍😍

😘😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
سلام عزیزم 😍 خوش اومدی 😍 من ترسیدم دیگه نيای 😭😭 دیگه خودت رو وزن نکردی عزیزم؟  وای و ...

چرا امروز صبح وزن کردم و ۷۳.۳ بودم باید بیشتر کار کنیم و تلاش کنیم تا خوب لاغر شیم 

قربونت عزیزکم 😍🤩 نه اتفاقا تو فکرم بود بیام وقت نشد حالا هستم دیگه میام هرروز سر میزنم حتما اطلاعات میدم 

اره درک میکنم این حرفایی که به خودت میزنیو منم خیلی میگم به خودم ولی الان خیلی کمترش کردم چون هی رو اعصاب خودم میرفتم اذیت میکردم خودمو .... و به نظرم اینطوری خوب نیست چون خود استرس و نگرانی و اینا تاثیر داره روی چاقی و اضافه وزن و پرخوری پس تا میتونیم باید آروممممم باشیم آرامشش 😂🙃😁نفسس عمیقققق 

و به خودمون وقت بدیم تا با رژیم کنار بیاییم 

دیگه اینکه بعله موافقم منم چون با وزنم مشکل دارم خیلی روی اعتماد به نفسم در دنیای واقعی تاثیر گذاشته حتی همین عکس گرفتن اما با ناراحتیو غصه هیچی درست نمیشه پسس شاد باشیم و به این فکر کنیم اون روز طلایی که لاغر شدیم میااادد 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🧡❤🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♂️🧚

تنها ورزش کردن تو خونه سخته برای همون به شخصه یه وقتایی تنبلیم میشه آمااااا باید انجام بدیم من بتونم امشب ورزشای کشش قسمت پهلوها و سینه و اینارو انجام میدم و درازنشستو ..... درازنشست خوبه شنیدم کلا 

و اینکهههههه بعلهه ما به وزنمون میرسیم 

فقط اینکه باید انگیزمونو داشته باشیم 

+پرخوریوو بزاریم کنار و رژیمو پرقدرت ادامه دادیم 

+اگه پرخوری کردیم خودمونو نبازیم فرصت دوباره بدیم 

+آب فراوااااااانننننن بخوریم 

+سبزیجات 

+سالادد

+نون و ماکارونی و مواد قندی و فست فود هارو قطع کنیم تا جاییکه میتونیم .... سس ها و شیرینیجات و ....

ما_میتوانیم#  

😎😎 خوشتیپ میشیممم