2777
2789
عنوان

این بی بی چک منفیه آیا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 34 پست
یه خطی من روی تی میبینم ولی نمی‌دونم میشه بهش امبد داشت یانه منم ازین خطا داشتم  پرررنگ تر تا ...

اخه من ماه گذشته ازمایش هورمونی و سونو داخلی دادم ،و پاک‌پاک بودم🙈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من ماه گذشته ازمایش هورمونی و سونو داخلی دادم ،و پاک‌پاک بودم🙈

ممکنه عزیزم همین تخمک این ماهت تبدیل به کیست بشه خدایی نکرده

که هم پریودی رو عقب میندازه

هم پیش میاد بی بی چک رو مثبت کنه

هم دردم نداره بعضی وقتا

مارک ریما بعد از ده روز تاخیر جواب میده اما بعد ده دقه نمدونم.بنظرم فردا امتحان کن و تایمر بزن ک دقی ...

امروز روز یازدهم تاخیرمه و این مارک بعد ده روز جواب میده. من از پریروز این مارکو دوبار زدم وکاملا منفی بود و حتا بعد از یکروز هاله ننداختن. اما این هاله افتاد و دلم خوش شد. مارک ویور گرفتم وفردا صبح باز امتحان میکنم.ممنونم گلم

امروز روز یازدهم تاخیرمه و این مارک بعد ده روز جواب میده. من از پریروز این مارکو دوبار زدم وکاملا من ...

خبرشو بهم بده و دعا کن ان شالله منم فعلا باردار نباشمم

لایکم نکنین..برا حاجتم لطفا صلوات بفرستین..ممنونم

اگه هاله رو زود انداخته باشه زیر3 دیقه مثبته وگرنه منفیه  چون زیاد از موعد ات گذشته منم فردا میذارم   میخوام زود صب بشه🙂

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
اگه هاله رو زود انداخته باشه زیر3 دیقه مثبته وگرنه منفیه  چون زیاد از موعد ات گذشته منم فردا می ...

نه ده دقیقه شد . من دلمو خوش‌نکردم...فقط بعد از هزارتا بی بی چک منفی اینو دیدم ذوق کردم. انشالله صبح واسه شما مثبت باسه🌸

نه ده دقیقه شد . من دلمو خوش‌نکردم...فقط بعد از هزارتا بی بی چک منفی اینو دیدم ذوق کردم. انشالله صبح ...

نمیخواستم نا امیدت کنم انشالا که مثبت باشه ولی اصلا نباید استرس داشته باشی

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
خبرشو بهم بده و دعا کن ان شالله منم فعلا باردار نباشمم

چون گفتی خبرشو‌بدم من بی بی چکvivere که حساسیت بالایی داره بطوری ک ۷ روز بعد از نزدیکی و ۳ تا۵ روز بعد از عقب افتادن عادت ماهیانه قادر به تشخیص بارداریه،استفاده کردم و هاله کمرنگی افتاد.طبق راهنمای خود این بی بی چک،ظاهر شدن خط حتا خیلی کمرنگ نشونه بارداریه. قبلا برام هیچ هاله ای نمیفتاد. سردردگمم