2777
2789
عنوان

دوباره سقط😔

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 49 پست
شمام مشکلی داشتی؟تو ازمایشات منظورمه

آزمایش من فقط کمکاری ایروئید رو نشون داد ولی علل زیادی باعث سقط میشن، حتی کمخونی مادر، کیست و فیبروم و ضعیف بودن اسپرم و تعداد اسپرمها تا سایز فولیکول و البته همه ی اینها با آز و تست قابل تشخیصه،اما عواملی که معمولا کسی بهش توجه نمی کنه، نداشتن تحرک و ورزشهای هوازی، سبک تغذیه، استرس در حین رابطه،تنشهای کاری و محیطی و سایر عللی که زمان زیادی میبره تک تکشون رو اسم ببرم

شما و همسرت باهم ی چکاپ کامل بدید، برای آقایون کاملا مشخصه که چه آز و تستی باید بدهند

شما برای خودت، از کمخونی، تیروئید، سطح ویتامین D و حتی FSH و LH و سونو جهت کیست و فیبروم و بررسی رحم بدید

یکبار کامل همه چیز رو بررسی کنید

فعلا اصلا اقدام به بارداری نکنید، ی مکمل کامل مثل فیمیبیون یا پرگناکر هر کدوم که داروخانه موجود بود لخرید

حتما هر روز بعد از ناهار یا صبحانه ۱ عدد میل کنید، ساعت معینی

هر روز راس ساعت معینی فولیک اسید ۵ بخورید، تاکید می کنم فولیک ۵ باشه، کسانی که سقط دارند نباید فولیک ۱ مصرف کنند

همسرتون هر روز یک ساشه cevitt و ماهی ۱ عدد قرص ویتامینD3 با دوز ۵۰۰۰ بخوره

حتی در ایام کرونا که امکان باشگاه نیست، روزی ۴۵ دقیقه میاده روی تند و کند که ضربان قلب بالا بره و مجددا کم بشه بصورت بک روز در میان انجام بشه، ورزشهای هوازی اگه بتونی تو خونه یا پارک انجام بدی که عالیه

هر روز صبح ناشتا ۱ قاشق غذاخوری عسل رو با دارچین مخلوط کن و بریز تو دهنت و قورت نده بزار بزاقت اونو جذب کنه

خیلی جاها و حتی تو همین سایت این روش رو خوندم

تحت هیچ شرایطی برای باردار شدن باهم ارتباط برقرار نکنید چون نگرانی میاد تو ذهنتون و روی کیفیت تاثیر بد میزاره

برای ۶ ماه ، تنها توی گوش هم آوازهای شاد زمزمه کنید و کلی شوخی طوری که رابطتون مثل دوتا بچه نابالغه که برای اولین بار با هیجان، چنبن تجربه شیربنی رو دارند، قبل از خواب وضو بگیرید، اصلا با کسی راجع به سقط و مشکلاتتون حرف نزنید، ضمیرناخودآگاهتون همون مغز، احساس ناامنی و ترس می کنه و همین روی غدد بدن و عملکرد هورمونها تاثیر بد میزاره

ورودی خونتون درختی که بارور بشه مثل کامکوات، مثل درختچه سیب ریز و اگه حیاط دارید توی حیاطتون بکارید و مدام ازش مراقبت کنید،

امروز ۲۰ آذر ۱۳۹۹

شما از زمانی که این متن رو خوندی تصمیم بگیر که همه ی این کارها رو انجام بدید و فروردین ۱۴۰۰ مجدد اقدام کنید

شک ندارم که اگه درست پیش برید فروردین ۱۴۰۰،شما باردارید، ساک حاملگی رویت شده، اینبار بتا و تیتر بتا با سرعت بالا میرن و خبر از بک بارداری کاملا موفق میدن، دیگه لازم نیست فروردین اقدام کنی چون اواخر زمستون نی نی غافلگیرتون می کنه

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افتخار میدید بیاید تو گروه ناباروری ما تو تلگرام؟

عزیزم، من همه رو دوست دارم و تنها علت عضویتم اینه که اگه جایی تونستم کمکی باشم، منتها، بخاطر اینکه هم نی نی دارم و هم بخاطر کرونا مجبورم اونو با خودم ببرم سر کار و مهد نمیزارم  با همسرم توافق کردم کهبخش عمده ای از کارامو شب بعد از خوابش انجام بدم

بخاطر همین فعلا تو هیچ اپلیکیشنی عضو نیستم تا باقی زمانم رو بزارم برای همسرم که آسیب نبینه

اینجا هم کاربری قبلیمو حذف کرد، و با کاربری جدید بدون دوستم تا به مشکل نخورم

ولی وسط کارام، بعضی شبا میام سایت و هر کمکی از دستم بر بیاد حتما در خدمتم🙏🏼🙏🏼

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒