2777
2789

چ جالب سوال منم بود

موی من مشکی هس ی شامگو رنگ شکلاتی پیداکردم یعنی رنگ نمیگیره؟؟؟ 

هیچ وقت بابت چیزهایی که پدر مادرت نتونستن برات فراهم کنن گلایه نکن... چون احتمالا چیزهایی که برات فراهم کردن، همه ی چیزی بوده که داشتن... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رنگ موهام خیلی خوشگله وقتی آرایش میکنم همه میگن موهاتورنگ کردی نسبت به سنم کوچیک دیده میشم شوهرم میگ ...

اصلا کاری به اون نداشته باش خودت دلت میاد زیبایی خدادای موهاتو با رنگ شیمیایی خراب کنی؟😍

من یه موهای بلند و فوق العاده پُر و خرمایی خوشرنگی داشتم روز اول رفتم مشکیش کردم طوریش نشد بار بعدی خستم شد رفتم قهوه ایش کردم باز خستم شد مشکی کردم نابوووووود شد موهام با بدبختی موهامو سالم کردم تو این اشتباهو نکن گل با خودت میگی فقط یکبار برای تنوع رنگ میزنم وقتی زدی بعد چند مدت ریشه موهات جدید در پیاد و باز‌ میری رنگ میزنی و و و ...❤

اصلا کاری به اون نداشته باش خودت دلت میاد زیبایی خدادای موهاتو با رنگ شیمیایی خراب کنی؟😍 من یه موه ...

آخه کلامیگه هرجورخودت هستی باش به زورراضیش کردم ابروهامومیکروکنم اونم کرونااومدنتونستم برم 

آخه کلامیگه هرجورخودت هستی باش به زورراضیش کردم ابروهامومیکروکنم اونم کرونااومدنتونستم برم 

وقتی همسرت همینجور که هستی عاشقته و اصرار داره که همین شکلی که هستی دوستت داره(و مسلما زیبایی و خودتم میدونی)چرا این زیبایی خدادادی رو خراب کنی😍

ابروهات کم پشته؟