2821
2789

چ جالب سوال منم بود

موی من مشکی هس ی شامگو رنگ شکلاتی پیداکردم یعنی رنگ نمیگیره؟؟؟ 

هیچ وقت بابت چیزهایی که پدر مادرت نتونستن برات فراهم کنن گلایه نکن... چون احتمالا چیزهایی که برات فراهم کردن، همه ی چیزی بوده که داشتن... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

رنگ موهام خیلی خوشگله وقتی آرایش میکنم همه میگن موهاتورنگ کردی نسبت به سنم کوچیک دیده میشم شوهرم میگ ...

اصلا کاری به اون نداشته باش خودت دلت میاد زیبایی خدادای موهاتو با رنگ شیمیایی خراب کنی؟😍

من یه موهای بلند و فوق العاده پُر و خرمایی خوشرنگی داشتم روز اول رفتم مشکیش کردم طوریش نشد بار بعدی خستم شد رفتم قهوه ایش کردم باز خستم شد مشکی کردم نابوووووود شد موهام با بدبختی موهامو سالم کردم تو این اشتباهو نکن گل با خودت میگی فقط یکبار برای تنوع رنگ میزنم وقتی زدی بعد چند مدت ریشه موهات جدید در پیاد و باز‌ میری رنگ میزنی و و و ...❤

اصلا کاری به اون نداشته باش خودت دلت میاد زیبایی خدادای موهاتو با رنگ شیمیایی خراب کنی؟😍 من یه موه ...

آخه کلامیگه هرجورخودت هستی باش به زورراضیش کردم ابروهامومیکروکنم اونم کرونااومدنتونستم برم 

آخه کلامیگه هرجورخودت هستی باش به زورراضیش کردم ابروهامومیکروکنم اونم کرونااومدنتونستم برم 

وقتی همسرت همینجور که هستی عاشقته و اصرار داره که همین شکلی که هستی دوستت داره(و مسلما زیبایی و خودتم میدونی)چرا این زیبایی خدادادی رو خراب کنی😍

ابروهات کم پشته؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز