2777
2789
عنوان

بدبخت شدم پولمو خوردن توخرید اینترنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 3695 بازدید | 99 پست

لعنت بین  سایتای نتی بی هویت

من چندسال پیش ی بندانداز برقی خریدم ..

فک کن دست دوم کهنه بودد

...ایتش بدرک  .گیره اصل کاریش شکسته بود ..

هنوز یادم میاد فحش میدم خدا لعنتشون کن انداختم دور..

😐😐😐

یا  ودود ...

بدبختی نداره

اصلا به یارو معلوم نکن 

برو فتا شکایت کن 

تا رنگ شورت یارو برات درمیارن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دیدم ادرس داره نوشته فروش حضوری وانلاین گفتم لابد مطمئنه..اشتباه کردم..اگ ادرسی ک رده هم الکی باش ...

ممکنه اشتباه باشه 

آدرسم باید تو گوگل مپ چک میکردین 

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
لابد عکس کارت رو فرستاده؟

رمز داده هکش کردن

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

اقا من یه بار 60 هزار تومن از یه سایت مال قم که اصلا منطقی نبودبیای لوازم تحریر از یه سایت خیلی نه چندان معروف ومعتبر دفتر مداد اینا خریدم زنگ زدم واحد فروش میگفتم حالا یه کد تخفیف بده انقدر مظلوم حرف زده بودم علاوه بر دفترام سه تا بسته سوهان گزسوهانم فرستاده بود مرده  

ینی داریم انقدر ساده که  رمزشو بده

داده دیگه به من چه

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
شکایت کن از پست. به پیجی که خریدی بگو پیگیری کنه دوباره برات بفرسته با تیپاکس.برای منم پیش اومد پست ...

خب دوباره پول میگیره ازم.به صاحب پیج ک گفتم جوابمو نداد.کد رهگیری رو داد ک تا پست شهرمون هم اومد ولی معلوم نیس چیکارش کردن ک آب شده رفته تو زمین هی هم میگن پیگیری میکنیم و هیچکار نمیکنن اصلا گردن نمیگیرن