بچه ها حالم بده چیکارکنم اخه؟ باخاهرم حدود ۲میلیون زدیم ب پیج ک دوتا پالتو سفارش دادیم یک هفته پیش انقدرم تاکیدکردیم همینووهمین سایزو بفرست بعد الان یدونه فقط فرستاده اونم اصلا ی مدل وی رنگ دیگ تلفنشم ج نمیده چیکارکنم؟اصلا غلط کردم نمیخام پولمو پس بده فقط
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اقا من یه بار 60 هزار تومن از یه سایت مال قم که اصلا منطقی نبودبیای لوازم تحریر از یه سایت خیلی نه چندان معروف ومعتبر دفتر مداد اینا خریدم زنگ زدم واحد فروش میگفتم حالا یه کد تخفیف بده انقدر مظلوم حرف زده بودم علاوه بر دفترام سه تا بسته سوهان گزسوهانم فرستاده بود مرده
شکایت کن از پست. به پیجی که خریدی بگو پیگیری کنه دوباره برات بفرسته با تیپاکس.برای منم پیش اومد پست ...
خب دوباره پول میگیره ازم.به صاحب پیج ک گفتم جوابمو نداد.کد رهگیری رو داد ک تا پست شهرمون هم اومد ولی معلوم نیس چیکارش کردن ک آب شده رفته تو زمین هی هم میگن پیگیری میکنیم و هیچکار نمیکنن اصلا گردن نمیگیرن