2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی شامپو نزنم

خیلیا میگن نزن فقط با گل ختمی بشور ولی من میزنم 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
ن بابا زبر زبر میکنه....منم واسه اینکه چرب نشه مجبورم زبربشو تحمل کنم

خب سرم مو بزن بعد حموم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
موهای من خییییلی نرم و نازکه

دقیقا مث منی ک تو😂

اینو بزن مطمعن باش رازیت میکنه از نرمی هم در میاد موهات و حجیم تر وایمیسه

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
خب سرم مو بزن بعد حموم

اونام از ی طرف دوباره باعث چرب شدن موهام میشه 

بخاطر همین نمیزنم بلکه دو روز تمیز بمونه موهام

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
اونام از ی طرف دوباره باعث چرب شدن موهام میشه  بخاطر همین نمیزنم بلکه دو روز تمیز بمونه موهام

سرم مو خوب اصلا چرب نمیکنه

سرم مو خوب اصلا چرب نمیکنه

والا دو تا برند گرفتم بعد چن ساعت چرب میشد