hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه ماهه شروع کردم. هنوزم هرروز شستن میخواد ولی واقعا اندازه قبل چرب نمیشه.امیدوارم ادامه بدم و همچنان بهتر بشه
دنیا نیارزد آنکه پریشان کنی دلی/ زینهار بد مکن که نکردست عاقلی❤ من ادعا میکنم آدم منعطفی هستم، در همین راستا نظرات پیشنهادات و انتقادات محترمانه و سازنده رو محترمانه میپذیرم🌹
موهاتو با گل ختمی بشور چند بار موهاتو همیشه بباف تو خونه فقط یکی دوبار باز کن هوا بخوره دوباره بباف دسن نزن ب موهات تند تند نرو حموم چون زودتر چرب مبشه
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
عملی چیزی نیست ک درست بشه؟ درمان داره؟ من تو مسافرت ها خیلی اذیت میشم یه روز درمیون باید برم حموم تو شهرستان مثلا آب قطع میشه بعضی روزا تا ۳روز نمیاد موهام چرب و چسبناک و کدر میشه و پوسته میده و حجم موهام کم میشه😕😕😕