2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 23 پست

[QUOTE=167831567]ووووه ۴ساله منتظرم همچین چیزی نگفتم یعنی چی خدا دوسم نداره پاشو خودتو جمع کن بنده خدا تو بنده ی خدای ...[/QUOTE

خدا چرا بعضیا میده سقط میکنن...ولی مارو ناامید میکنه چرا مارو با بچه داره امتحان میکنه

خدایا شکرت بابت  نی نی که تو دلم گذاشتی....لطفا برای سلامتیش صلوات بفرستین...‌
[QUOTE=167831567]ووووه ۴ساله منتظرم همچین چیزی نگفتم یعنی چی خدا دوسم نداره پاشو خودتو جمع کن بنده خ ...

چون خداست دیگه دلش میخواد امتحانمون کنه هدف رضایت اونه حالا با بچه بی بچه با بچه ی مشکل دار با شوهر مشکل دار تو باید تهش به رضایت اون برسی بی عذر و بهونه چرا نداریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون خداست دیگه دلش میخواد امتحانمون کنه هدف رضایت اونه حالا با بچه بی بچه با بچه ی مشکل دار با شوهر ...

خواهری یعنی میشه شب تست بزنم بارداریمو بهت خبر بدم ....

منتظرماااا ان شاءالله که مامان شدی ولی چه دلی داری تا الان وایستادی

گفتم که ماههای قبل همش ناامید شدم این ماههم از ترس اینک ناامید بشم تست نزدم گفتم هر چی بادا باد ولی از دیشب دیگ آرومو قرار ندارم....از صبحم وقتی فهمیدم سینه هام سنگیندشدن هی به خدا امید میدم که شاید این ماه شده..‌‌‌‌

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز