2777
2789
عنوان

رابطه خراب نشه🤔

2702 بازدید | 133 پست

مادرشوهرم هی حرف بی ربط میزنه ..مسخره میکنه تحقیر میکنه ..منم سر سنگین ترشدم مثلا قبلا هرچندروز یکبار میرفتم شب میموندم .الان دوهفته ی بار یک ساعت ‌‌.اونم ی کم تو قیافه بود ..اصن دوهفته ک نرفتم سراغ منو از شوهرم نگرفتن .کسی نگفت کجا هستی ..میگم نکنه من این روند پیش برم اونام انگار ن انگار ...با اینکه مقصره ..🤔🙃☹یا مثلا یک ساعتی ک خونش بودیم هی کارای خونشو میکرد دوکلمه حرف زد و بعدشم وقت رفتنمون شد ...خوب نمیشه ک هرچی خواست بگه باز من مثه قبل باشم .چیکارکنم چرا توقع الکی داره چرا دلش میخواد همه چی بگه ب همه چی کار داشته باشه اما من ن جواب بدم ن ناراحت بشم ن دور بشم توقع داره باز دورش بچرخم وا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن خب مادر شوهرا بیشترشون همینجوری ان😂😂😂وااای خدانکنه شوهر کنم ک پوستم کندس 

الان خاله بیچاره منو ببینید همه چی زیر پاشه ها اما مادر شوهرش افتضاحه😂تازه منو میخواستن بدن به اون یکی پسرش من اصن فرار کردم عاقاااا😶😂