2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقته خب  ممنون♥️

خیلی منو تحت تاثیر قرار داد 

ممنون ک همچین امضای رو انتخاب کردی❤

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

وای خدا چه باحال بوده شوهرت  دیگه چی میگفت

هیچی دیگه سوالامو ک جواب میداد همشونو اخرش میخندید واسم اهنگ دختر عموجان میخوند چون پسر عموم 😐 نصف شبی دیدم همه ریختن تو اتاق 

ما تلفنی حرف میزدیم تصویری دیدم مادرش گوشیو برداشت کلی معزرت خواهی کرد😂😂😂👌

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:
وای از مستی متنفرم شوهر منم مست میشد فحش ناموسی حتی به منم به همه خانواده ها میگفت منم ازش متنفر شدم

سه سالگی زندگی میکنم مست نکرده اصلا ندیدم تو بودی میتونستی ببخشی؟

من شوهرم دوران دوستی مست کرده بود منم ازش سوالای ک اصن بهم نمیگفت پرسیدم همشون رو جواب داد اخر با حا ...

وای اره من همیشه اینکارو میکنم😂😂یعنی تا زنگ میزنم میبینم مسته سریع کلی سوال میپرسم همیشه ام سربلند میاد بیرون نمیدونم راست میگه حالا یا نه😐

خیلی منو تحت تاثیر قرار داد  ممنون ک همچین امضای رو انتخاب کردی❤

خودم با تک تک کلمه هاش وقتی که می‌نوشتم گریه کردم، قلبم درد گرفته بود 

خواهش عزیزم♥️♥️

اگر می‌خواهید یک نفر را بکشید پیشنهاد میکنم اول به او محبت کنید، خاطره بسازید، ساعت ها با او وقت بگذرانید، غافلگیرش کنید به هر بهانه ای،شادی اش را باعث شوید، برایش سنگ صبور باشید.... اینگونه زندا اش میکنید................. و دقیقا زمانی که به جز شما کسی را در زندگی اش ندارد رهایش کنید.... او را در بدترین شرایط زندگی اش.. درست وقتی که به شما بیش از هر کس دیگه ای نیاز دارد تنها بگذارید... ودر آخرین مسیجتان برایش آرزوی خوشبختی بکنید...... شک نکنید او خواهد مرد.... هر روز از نو می‌میرد و تا عمر دارد آن آدم سایق نمی‌شود.............................. وقتی که درست زیر پاهایشان لهت کردند بالای سر میگذارنت به عزت و شرف لا اله الا الله............. خوشبحال سنگ که نداره دل تنگ........................                       زخم که قدیمی بشه یا میشه ماندگار یا میشه یادگار💔
هیچی دیگه سوالامو ک جواب میداد همشونو اخرش میخندید واسم اهنگ دختر عموجان میخوند چون پسر عموم 😐 نصف ...

وای چه جالب 

در جریان ارتباطتتون بودن بقیه ؟؟؟ 

وای چقد خوشم میاد از این مدل عشقای قبل از ازدواج 😍

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

سخت نگیر 

دیگه مست بوده 

تو مستی چرند زیاد میگن 

پس اگه راستی باشه چقدر باید حروم زاده باشه من فکر کردم تاثیر روانگردانه ....الان مشکلی نداره ولی حرف ...

ببین من چیزی که از خود این ادما شنیدم اینه که حرفاشون و رفتاراشون بستگیبه شرایط و فضایی داره که توشن

مثلا میگفت اگه موزیک شاد بذارن همه میرقصن ،اما دپ باشه همه میرن تو خودشون،اگه بگو بخند باشه هعی الکی میخندن😂این که میگی شاید اون موقع تحت تاثیر چیزی قرار میگرفته نمیشه قضاوت کرد ادمارو تو مستی☺

راستش بخوتی من ۴ سال باهاش زندگی کردم از همه چی چشمم بستم سعی کردم نبینم نشنوم ولی دیگه خسته شدم نه الان دارم جدا میشم

فقط چند ماهی که حالش بد بود بی غیرت شده بود الان جونش واسه خانواده ش میره یعنی هنوز بی غیرته و وانمو ...

بی غیرتی ریشه داره نمیتونه تو حالت عادی بروز بده تو حالت غیر عادی نشون میده به نظرم مشاوره برو

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
وای اره من همیشه اینکارو میکنم😂😂یعنی تا زنگ میزنم میبینم مسته سریع کلی سوال میپرسم همیشه ام سربلند ...

وقتی مست میکرد اینقد خوشحال میشدم میگفتم قرار امشب همه راز ها برملا بشه😂😂😂

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:
وای چه جالب  در جریان ارتباطتتون بودن بقیه ؟؟؟  وای چقد خوشم میاد از این مدل عشقای قبل ا ...

اره همگی میدونستن😂💛