2777
2789
عنوان

بیاین اینجا ببینم/

| مشاهده متن کامل بحث + 4471 بازدید | 1178 پست

گوه نخور باو

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام قشنگم خوشحال شدم ک نرفتی🤩 چی شده جریان چیه شما دوتا ک تا دیروز دلو قلوه میدادین بهم ک یهو چ ...

ممنون گلی😍❤️

میدونی چیه؟ بعضی از دوستی ها تاریخ انقضا دارن 

از تاریخش ک بگذرع دیگه نمیشه استفادش کرد 

فقط میشه تحملش کرد

باید بندازیش دور 

قضیه ماهم همینه 

تاریخ انقضامون تموم شده

نمیشع باهم باشیم

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

عافرین بدترش کنین افرین...هردوتون باهم عذر خواهی کنین چون هردوتون ب ی اندازع مقصرین......منم ازین ب بعد کاریتون ندارم چون ارزشمو فهمیدم/

@twinkelgirl  

@newsha_  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
عافرین بدترش کنین افرین...هردوتون باهم عذر خواهی کنین چون هردوتون ب ی اندازع مقصرین......منم ازین ب ...

خفه شو نگار 

ارزش تو برامون ثابت شدست پس خاهشا این چرتو پرتارو نگو👊🏻😐

عافرین بدترش کنین افرین...هردوتون باهم عذر خواهی کنین چون هردوتون ب ی اندازع مقصرین......منم ازین ب ...

صدبار گفتم بازم میگم

ارزش تو جداس

با این جمع نبیند

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

نگوووو مگ مرض دارم برم تو جا خابه تو😂💔

خفه شو نگار  ارزش تو برامون ثابت شدست پس خاهشا این چرتو پرتارو نگو👊🏻😐

نیوشا ابجی توروخدا بسع...بخدا من اینجوری میبینمتون حالم بد میشع.....اگ ارزش دارم ب حرفم گوش کن....رفیق همینع.....صدبار دعوا صدبار اشتی... @venosendo        منو این گاو یماه  باهم قهر بودیم..ولی باز برگشتیم بهم......تمومش کنین/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نیوشا ابجیتوروخدا بسع...بخدا من اینجوری میبینمتون حالم بد میشع.....اگ ارزش دارم ب حرفم گوش کن....رفی ...

منو فاطیم صدبااار با هم قهر کردیم

ولی اون عین این گوساله نفهم نیس

با حرفاش دلمو نشکوند😊💔یه ساله دوشتیم چرا بهم نخورده دوستیمون؟خودت بگو

اگه من مقصر بودم با همه دوستامم باید اینجوری میکردم دیگع مگه نع؟

نگوووو مگ مرض دارم برم تو جا خابه تو😂💔

چرا هی کشش میدین؟/

اگ هنوز ی درصد حرمتی موندع ی متن عذر خواهی هر کدومتون تو خصوصیم بنویسع منم اینجا همزمان کپی میکنم ک عذر خواهی دو طرفع باشع و بفهمم ک حستونم دو طرفس...باشع؟/

@twinkelgirl  

چرا هی کشش میدین؟/ اگ هنوز ی درصد حرمتی موندع ی متن عذر خواهی هر کدومتون تو خصوصیم بنویسع منم اینجا ...

اگه اون نوش خبرم کن منم بنویسم😂😂😂💔

منو فاطیم صدبااار با هم قهر کردیم ولی اون عین این گوساله نفهم نیس با حرفاش دلمو نشکوند😊💔یه ساله ...

مشکلتون اینجاس هردوتون کش میدین قضیع رو..هر چی گوهو بیشتر هم بزنی بیشتر بوش در میاد..اینم ی مثال گوهی زیبا برای دوستای گوهی/

تمومش کنین دیگ اه/

ی  عذر خواهی برا من بنویسین من میدم ب هردوتون/

ممنون گلی😍❤️ میدونی چیه؟ بعضی از دوستی ها تاریخ انقضا دارن  از تاریخش ک بگذرع دیگه نمیشه است ...

الان ینی تاریخ انقضای منی ک شوشوتم هم تموم شده باید بندازیم دور☹🥴😐👊🏼🤣

مارو_دور_ننداز# 😢😂

فداتشم عزیزم ناراحت نباش پیش میاد دیگه

من حقو ب کسی نمیدم ولی اگ همه ی دوستیا بخاد اینجور پیش بره ک اصن هیچ دوستی وجود نداشت..

من تو کارتون دخالت نمیکنم و زورتون نمیکنم ک باهم حتما حتما بااااید دوس بشین.چون هردوتاتون دوست منید و برام با ارزشید، من اگ حق ب اون بدم این یکی ناراحت میشه اگ حقو ب این بدم اون ناراحت میشه. شما خودتون دیگ یه آدم بالغ و کار بلدین بشینین قشنگ باهم سنگاتونو وا بکنن گله هاتونو پیش هم بکنید دیگه تاپیک زدن نمیخاد ک کل سایت در جریان دعواتون باشن و شما رو ب یه چشم دیگ نگا کنن..دوتاتون ک حرف زدید اگ به نتیجه ای ک رسیدید و قضیه اکی شد ک چ بهتر

اگه ن ک هیچ تمومش کنین بالاخرع بدِ یه روز دو روز بیس روز سه ماه چار ماه اصن یک سال بالاخره ک دلتون تنگ میشه براهم ک

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)