2777
2789
عنوان

بیاین اینجا ببینم/

| مشاهده متن کامل بحث + 4461 بازدید | 1178 پست

گوه نخور باو

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام قشنگم خوشحال شدم ک نرفتی🤩 چی شده جریان چیه شما دوتا ک تا دیروز دلو قلوه میدادین بهم ک یهو چ ...

ممنون گلی😍❤️

میدونی چیه؟ بعضی از دوستی ها تاریخ انقضا دارن 

از تاریخش ک بگذرع دیگه نمیشه استفادش کرد 

فقط میشه تحملش کرد

باید بندازیش دور 

قضیه ماهم همینه 

تاریخ انقضامون تموم شده

نمیشع باهم باشیم

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

عافرین بدترش کنین افرین...هردوتون باهم عذر خواهی کنین چون هردوتون ب ی اندازع مقصرین......منم ازین ب بعد کاریتون ندارم چون ارزشمو فهمیدم/

@twinkelgirl  

@newsha_  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
عافرین بدترش کنین افرین...هردوتون باهم عذر خواهی کنین چون هردوتون ب ی اندازع مقصرین......منم ازین ب ...

خفه شو نگار 

ارزش تو برامون ثابت شدست پس خاهشا این چرتو پرتارو نگو👊🏻😐

عافرین بدترش کنین افرین...هردوتون باهم عذر خواهی کنین چون هردوتون ب ی اندازع مقصرین......منم ازین ب ...

صدبار گفتم بازم میگم

ارزش تو جداس

با این جمع نبیند

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

نگوووو مگ مرض دارم برم تو جا خابه تو😂💔

خفه شو نگار  ارزش تو برامون ثابت شدست پس خاهشا این چرتو پرتارو نگو👊🏻😐

نیوشا ابجی توروخدا بسع...بخدا من اینجوری میبینمتون حالم بد میشع.....اگ ارزش دارم ب حرفم گوش کن....رفیق همینع.....صدبار دعوا صدبار اشتی... @venosendo        منو این گاو یماه  باهم قهر بودیم..ولی باز برگشتیم بهم......تمومش کنین/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نیوشا ابجیتوروخدا بسع...بخدا من اینجوری میبینمتون حالم بد میشع.....اگ ارزش دارم ب حرفم گوش کن....رفی ...

منو فاطیم صدبااار با هم قهر کردیم

ولی اون عین این گوساله نفهم نیس

با حرفاش دلمو نشکوند😊💔یه ساله دوشتیم چرا بهم نخورده دوستیمون؟خودت بگو

اگه من مقصر بودم با همه دوستامم باید اینجوری میکردم دیگع مگه نع؟

نگوووو مگ مرض دارم برم تو جا خابه تو😂💔

چرا هی کشش میدین؟/

اگ هنوز ی درصد حرمتی موندع ی متن عذر خواهی هر کدومتون تو خصوصیم بنویسع منم اینجا همزمان کپی میکنم ک عذر خواهی دو طرفع باشع و بفهمم ک حستونم دو طرفس...باشع؟/

@twinkelgirl  

چرا هی کشش میدین؟/ اگ هنوز ی درصد حرمتی موندع ی متن عذر خواهی هر کدومتون تو خصوصیم بنویسع منم اینجا ...

اگه اون نوش خبرم کن منم بنویسم😂😂😂💔

منو فاطیم صدبااار با هم قهر کردیم ولی اون عین این گوساله نفهم نیس با حرفاش دلمو نشکوند😊💔یه ساله ...

مشکلتون اینجاس هردوتون کش میدین قضیع رو..هر چی گوهو بیشتر هم بزنی بیشتر بوش در میاد..اینم ی مثال گوهی زیبا برای دوستای گوهی/

تمومش کنین دیگ اه/

ی  عذر خواهی برا من بنویسین من میدم ب هردوتون/

ممنون گلی😍❤️ میدونی چیه؟ بعضی از دوستی ها تاریخ انقضا دارن  از تاریخش ک بگذرع دیگه نمیشه است ...

الان ینی تاریخ انقضای منی ک شوشوتم هم تموم شده باید بندازیم دور☹🥴😐👊🏼🤣

مارو_دور_ننداز# 😢😂

فداتشم عزیزم ناراحت نباش پیش میاد دیگه

من حقو ب کسی نمیدم ولی اگ همه ی دوستیا بخاد اینجور پیش بره ک اصن هیچ دوستی وجود نداشت..

من تو کارتون دخالت نمیکنم و زورتون نمیکنم ک باهم حتما حتما بااااید دوس بشین.چون هردوتاتون دوست منید و برام با ارزشید، من اگ حق ب اون بدم این یکی ناراحت میشه اگ حقو ب این بدم اون ناراحت میشه. شما خودتون دیگ یه آدم بالغ و کار بلدین بشینین قشنگ باهم سنگاتونو وا بکنن گله هاتونو پیش هم بکنید دیگه تاپیک زدن نمیخاد ک کل سایت در جریان دعواتون باشن و شما رو ب یه چشم دیگ نگا کنن..دوتاتون ک حرف زدید اگ به نتیجه ای ک رسیدید و قضیه اکی شد ک چ بهتر

اگه ن ک هیچ تمومش کنین بالاخرع بدِ یه روز دو روز بیس روز سه ماه چار ماه اصن یک سال بالاخره ک دلتون تنگ میشه براهم ک

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)