2777
2789
عنوان

بیاین اینجا ببینم/

| مشاهده متن کامل بحث + 4461 بازدید | 1178 پست
میفهمم حالتو..دقیق میدونم هر بحثت با  نیوش خودتو ازار میداد....اما اون یکم زود دلخور میشع...... ...

هه این خانوم اک حرمت سرش میشد با ی خدافظی سنگین رنگین من انقد پاچه نمیگرف😒👊🏻💔

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگاااااار     تو ک خودت دیدی  من حرفی ب این بشر زدم؟  این الان خودش دست پیش گ ...

نیوشا ابجی من درکت میکنم چی میگی..ولی بخدا قسم اینا همششش از دوس داشتنع...بخدا هستی انقدددد دوست دارع ک نمیخاست بری فقط خودشو اونجوری تخلیه میکرد عزیزم.....تو ک خودت ما دخترارو بهتر میشناسی....رومو زمین نندازین...اشتی کنین باشع؟/

@twinkelgirl  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
من کاری نکردم که اون دلخور شه نگار ولی از نظر اون من یه ماهه رو برگردوندم😊من شدم ادم بده

نهههههه 

اصلااااا 

تو هیچی نگفتی اون حرفا و اون تاپیکا هم خواجه حافظ زده لابد😐💔

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
نیوشا ابجی من درکت میکنم چی میگی..ولی بخدا قسم اینا همششش از دوس داشتنع...بخدا هستی انقدددد دوست دار ...

ن تو دهن اون من از سر بدجنسی تتپیکم زدم😂

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
هه این خانوم اک حرمت سرش میشد با ی خدافظی سنگین رنگین من انقد پاچه نمیگرف😒👊🏻💔

احمق هستی خیلییی دوست دارع......عصبی شد میخای بری...دوس دارع کنارش باشی...درک کن نیوشا...../

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نهههههه  اصلااااا  تو هیچی نگفتی اون حرفا و اون تاپیکا هم خواجه حافظ زده لابد؟😐💔

هرجور دوس داری فک کن

اون تاپیک اون تاپیک را انداختی

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
ن تو دهن اون من از سر بدجنسی تتپیکم زدم😂

@newsha_  

اینجور نیس نیوشا جان...بخدا از دوس داشتنع..منم یکی از دوستام میخاس تعلیق بزنع انقددد ک عزیز بود برام تموم فوشای عالمو دادم بش ک نرع/

احمق هستی خیلییی دوست دارع......عصبی شد میخای بری...دوس دارع کنارش باشی...درک کن نیوشا...../

هستی همه ی پلای پشت سرشو خراب کرده نگاااار🤦🏻‍♀️😐😂😂

هرجور دوس داری فک کن اون تاپیک اون تاپیک را انداختی

هستی اروم تر.....قرار بود بحث نباشع...فقط اشتی/

[QUOTE=167801951]خخ جدی؟/ تا شنبه فرصت زیادی نموندع استفادع کن...    ...من دیروز سایت نبودم .....نمیگی دلم ...[/QUOTE

دل ماکه همیشه برات تنگه😘خدایی نیستی همه سوت وکوره❤❤

آره😂مثلامیخواستم درس بخونم،ولی دیگه براشنبه پرقدرت شروع میکنیم😄