2777
2789
عنوان

بیاین اینجا ببینم/

| مشاهده متن کامل بحث + 4461 بازدید | 1178 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خائن# 😑😒 بای# 💔

عشخ_ابدی#  

بمون#  

درکم_کن# ولی_ترکم_نع#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
😐😐😐😑😑😑😑😑😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑 ...

😐😐😐😑😑😑😑😑😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑😐😑😐😐😐😐😑😑😑😐😑😐😐😑😐😐😑😐😐😑😐😑😑😐😑😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😐😑😐😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😑😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😑😐😑😐😑😐😑😑😐😑😑😐😐😑😐😐😑😐😐😑😐😐😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😐😑😑😐😐😑😑😐😑😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😐😑😑😐😑😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😐😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😐😐😑😐😐😑😑😑😐😐😑😑😐😐😑😐😑😑😐😑😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😑😐😑😐😐😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😑😐😑😐😐😑😐😑😑😐😑😑😐😑😐😐😑😑😐😑😐😐😐😑😑😐😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😐😑😐😑😑😐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😐😐😑😐😑😑😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😐😑😐😐😑😐😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😑😐😑😐😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😐😑😐😐😑😐😑😑😑😐😐😑😐😐😐😐😑😐😐😑😐😐😑😐😐😑😑😐😑😑😑😑😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😐😐😐😐😐😐😐😐😑😐😑😑😑😐😐😐😑😑😑😑😑😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑😐😑😐😐😐😐😑😑😑😐😑😐😐😑😐😐😑😐😐😑😐😑😑😐😑😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😐😑😐😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😑😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😑😐😑😐😑😐😑😑😐😑😑😐😐😑😐😐😑😐😐😑😐😐😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😐😑😑😐😐😑😑😐😑😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😐😑😑😐😑😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😐😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😐😐😑😐😐😑😑😑😐😐😑😑😐😐😑😐😑😑😐😑😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😑😐😑😐😐😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😑😐😑😐😐😑😐😑😑😐😑😑😐😑😐😐😑😑😐😑😐😐😐😑😑😐😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😑😑😐😐😑😐😑😑😐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😐😐😑😐😑😑😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😐😑😐😐😑😐😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😑😐😑😐😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😐😑😐😐😑😐😑😑😑😐😐😑😐😐😐😐😑😐😐😑😐😐😑😐😐😑😑😐😑😑😑😑😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😐😐😐😐😐😐😐😐😑😐😑😑😑/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
😐😐😐😑😑😑😑😑😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑 ...

😐😑😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😐😐😑😐😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😐😐😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
هاااا من زود رنج نیستم!😐🤣منی که دیرو داشتم پرپر میشدم اون به چپشم نبود اون زود رنجه زود پزه اون ...

میفهمم حالتو..دقیق میدونم هر بحثت با  نیوش خودتو ازار میداد....اما اون یکم زود دلخور میشع......  @newsha_    الانم هرچی بخاین دربارش حرف بزنین همع چی بدتر میشع...بعضی روزا هستن ک بین دوتا دوست شکل میگیرع ک همههه ی اون روزاحرمت دارع...ی روزی با همون دوستت خندیدی شاد بودی اینا همش حرمته....ب حرمت همون روزا اشتی کنین/

عافرین/

ممنونم  لطف میکنی برهنه اومدم تو جمع😂

برهنی نری گل گلک/

هستم_ولی_خستم#  

حسش_نیس# ولی_حست_هس#