2777
2789
عنوان

بیاین اینجا ببینم/

4469 بازدید | 1178 پست

@newsha_  

@twinkelgirl  

مث ادم تموم کنین همع چیو......نیوش بپذیر هستی دوست داشت نمیخاست بری اینجور گف....هستی بپذیر نیوش یکم زودرنجع......همو درک کنین مراعات کنین....همو بغل کنین ببینم/

تمومش_کن_این_بازی_کثیفو#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک تو سرم کرونا اومده ما همدیگه رو بغل کنیم؟؟؟؟😂😂😂😂😂😂

عارع بیا منو بغل کن الان حس غربت نگیرم خواهر الان اینا هندیش میکنن    /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

جوووون بزرگ نی نی سایت فقد نگار😂😂😂

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

میشه بپرسم داستان شما چیه ؟

یه اکیپیت که هر روز دوتا تون میوفتن به جون هم بعد بقیه هم براش تاپیک میزنن  یه سرایاتونم که میگن تو سایت عقده دارن نسبت بهمون میخوایم بریم

به طور کلی گیج شدم مرسی بابت شفافیت👏

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
😅😅😅توهمیشه همه رو دعوا میکنی 

عارع دیع سالارشونم باس بگن چشم....من نباشم اینا گیس کشیشون ادامع دارع/

عارع دیع سالارشونم باس بگن چشم....من نباشم اینا گیس کشیشون ادامع دارع/

😂😂😂😂🤪🤪😎😎😎😎بله بله 😜🤨

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
میشه بپرسم داستان شما چیه ؟ یه اکیپیت که هر روز دوتا تون میوفتن به جون هم بعد بقیه هم براش تاپیک می ...

فداتشم..الان واضحت میکنم....هیچی عزیز جان...ما یکم خل وضیم بعدش این رفقای منم  دعوا میکنن منم اشتیشون میدم/

باز چتونه😂 این یکیم سرکاریه؟؟؟😂😂😂

ن بخدا این جدیع دیگ  /