2777
2789
عنوان

مولوی تو شعراش فحش بد میداد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2504 بازدید | 64 پست
اسم آلت تناسبی فحش رکیک نیست اگه در جای خودش به کار بره

عجب!  صعرش پر از همون اسمای الت تناسلی بده در حدی که زن و شوهر روشون نمیشه پیش هم بخونن.... 

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز بخیر

ببین عزیزم بعضی از شعرا "هزلیات" و "هجویات" دارن و از این واژه ها استفاده کردن. اما ایرج میرزا در اکثر شعرهای اصلیش چه کوتاه و چه مثنوی هاش از این الفاظ استفاده کرده.

آرامش بهترین خوشبختیست.
بی خیال تو رو خدا! هر چی که تو شبکه های مجازی پخش شد که سند نیست! شما بر چه اساسی میگی که رابطه جنسی ...

کی گفته اینو😂😂😂😂

مولانا اسمش روشه از علمای اهل سنت بوده بین مردمش اعتبار داشته جزو مشایخ و بزرگان بوده گی بود😐😂😂😂😂بعد ایشون اینو فهمیده ولی هم ولایتیهای مولانا نفهمیده بودن 😐

باری نیست که بحث مولانا پیش بیاد و نگم که خداروهزار مرتبه شکر که تورکا مولانا رو مال خودشون کردن واسه اینکه ما بی لیاقتیم..اونا در شان و مقامش رفتار میکنن 

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

اسم شعراشو داری من تو گوگل‌گشتم پیدا نکردم یه کل کلی پیش ا‌ومده میخام به یکی ثابت کنم

من خود کتابش شعراش رو خوندم صد در صد مطمئن هستم که دیدم   تو گوگل نمی‌دونم 

از 99/10/1 تا زمانی که سایت درست نشه نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم به دوستاتونم اطلاع بدید
@______negar______   جانم؟🤣

عای ننع.. /

قااااه_قاااااه😂#  

@elahe1992  بگو این سینع مخزن اسرار است    /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
من به هیچ وجه نگفتم رابطه فیزیکی داشتن  من منظورم این بود که احساسات مولانا نسبت به شمس خیلی ف ...

😂داداش و شوهرم همیشه ازین‌شوخیا میکنن پاره میشیم از خنده😂

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
کی گفته اینو😂😂😂😂 مولانا اسمش روشه از علمای اهل سنت بوده بین مردمش اعتبار داشته جزو مشایخ و بزرگ ...

علمای اهل سنت گی بودن یعنی؟ متوجه نشدم! ممکنه بگید کجا خوندین اینو درباره مولوی یا علمای اهل سنت؟

اون لعنتی صاحاب داره من دس بهش نمیزنم نفس شاکی میشه😂

پگاه خدا نکشتت    /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
علمای اهل سنت گی بودن یعنی؟ متوجه نشدم! ممکنه بگید کجا خوندین اینو درباره مولوی یا علمای اهل سنت؟

چربطی به ذین داره اخه هر ادمی با هر دینی ممکنه کشش‌جنسیش فرق کنه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍