2777
2789
ن کاملا اتفاقی  دستم خورد و دیدم 😁😂 از بچه مثبت بودن اگه این شکلی هست ترس و پروا و خجالتی ند ...

خخخ عاموجون زیاذی درس خوندی یکم ....😑😂 بگذریم داداچ بورو بوروووو درستو بخون عاموجون شما وضع ممکلتو خیییلی خوب میکنی نانازبشی جججووونن😍😂🤣😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ببین من خودمم گاهی مجبور میشم تقلب کنم  و اصلا به تقلب کردن اگه واقعا کم باشه اشکالی نمی ...

خب ک چی؟ اومدی مثل مادربژرگا نصیحتم میکنی پسرا جایی نمیرن؟ خب الان مثلا شما درس میخونی خب ک چی؟ خودتو ع چ زاویه ای بالا میبینی😂 ک ب خودت اجازه میدی بیای اینارو بم بگی جمع کنین بابا بسته😂🤦💔

خب ک چی؟ اومدی مثل مادربژرگا نصیحتم میکنی پسرا جایی نمیرن؟ خب الان مثلا شما درس میخونی خب ک چی؟ خودت ...

به ع ن م باو بی لیاقت بدبخت 

لیاقت  عنمم نداری حاجی 😂😂😂😂😂

به نام خدا سیامک انصاری هستم اومدم بایا رو معرفی کنم😐😌
خخخ عاموجون زیاذی درس خوندی یکم ....😑😂 بگذریم داداچ بورو بوروووو درستو بخون عاموجون شما وضع ممکلتو ...

معلومه ک کسی مثل تو نمی تونه مملکتو به جایی برسونه

محض اطلاعت من جزو نخبگین کشور هستم جانم 

مدرکشم موجوده 

توی ۱۱ سالگیم پژوهشی کردم که تو توی خوابت نمیتونی تصورش کنی 

۱۸ سالمم ک بشه نمی مونم توی ایرانی که امثال توعه اسکل توش هستن!

قبلنم گفتم ،... خودم میرم خانوادمم می برم ! 

به ع ن م باو بی لیاقت بدبخت  لیاقت  عنمم نداری حاجی 😂😂😂😂😂

واقعا واست متاسفم بجا اینکه انقد درس بخونی یکم روی ادبت کارکن خیلی بهتره

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_5  

کجایین پس ک اینجور ادما میان تو تاپیک همه این حرفارو میزنن

رسیدگی.کنید.خواهشا#  

واقعا واست متاسفم بجا اینکه انقد درس بخونی یکم روی ادبت کارکن خیلی بهتره @نی_نی_یار_3   &nbs ...

درست حرف بزن تا باهات درست حرف بزنم

معلومه ک کسی مثل تو نمی تونه مملکتو به جایی برسونه محض اطلاعت من جزو نخبگین کشور هستم جانم  م ...

خخخخ جججونن تو ک حتما باید بری نخبه جان

حتما برو خانوادتم باخودت ببر

ولی ببین هرجای دنیاهم بری با این ادب و شعورت هیچی نیستی

فقط خودتو ذاتتو و عقده هاتو نشون میدی نخبه جون😍😂💔🤦

معلومه ک کسی مثل تو نمی تونه مملکتو به جایی برسونه محض اطلاعت من جزو نخبگین کشور هستم جانم  م ...

من اگ درسمم نمیخونم و میام تقلب بگیرم اونقدر شعور دارم ک ب بقیه فحش ندم و بی احترامی نکنم و این ارزشش ع تویی ک ب قول خودت نخبه هستی خیلی بیشتره⁦☺️⁩ بجای درس خوندن روزی نیم ساعتم واسه تربیتت وقت میزاشتن الان اینی ک هستی نبودی🤷

درست حرف بزن تا باهات درست حرف بزنم

الان فهمیدم تو درحدی نیستی ک بخوام باهات حرف بزنم چ درس چ غلط⁦☺️⁩ نینی یارهاهم رسیدگی میکنن نگران نباش

سایت جای ادمایی مثل شما نیست

قبل اینکه وارد سایت بشی ی صفحع ای برات باز میشه ک قوانین توش نوشته و باید مطالعه میکردی 

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_41‍ 

@نی_نی_یار_5  

ن خداییش میخونم همه درسارو لامصب زیست و فیزیکم خیلی بده 😭

درک میکنم،واقعا درسی رو ک یاد نمیگیری واقعا دیگ نمیگیری،حتما باید کنارش رفت کلاس خصوصی،ان شاالله موفق میشی عزیزم،حتما تلاش کن ب ی پایان خوب برسی

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
درک میکنم،واقعا درسی رو ک یاد نمیگیری واقعا دیگ نمیگیری،حتما باید کنارش رفت کلاس خصوصی،ان شاالله موف ...

اره خب الان هم وضعیت کرونا هم درامد خانواده کلاساهم خیلی گرون شده خرجش ی کلاس نزدیک ۱ تومن ۲ تومن درمیاد واسه همه سخت شده🥺😑💔

مرسی عزیزم 

اره خب الان هم وضعیت کرونا هم درامد خانواده کلاساهم خیلی گرون شده خرجش ی کلاس نزدیک ۱ تومن ۲ تومن در ...

درس میشه عزیزم غصه نخور،تا آخرش ک وضعیت اینطوری نمیمونه،بالاخره ی روزی همه چی قشنگ میشه ولی اون روز دیگ بعیده ما باشیم😂

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)