2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 44 پست
آره گلم چله زیارت عاشورا خوندم حاجتمو گرفتم .ولی اینی که میگی طلسم کردن الان منم درگیرشم😢

یا امام حسین به امید خدا منم چله شروع میکنم شاید حاجتمو امام حسین بهم داد اگه حاجت گرفتی حتما دلت پاکه برام دعا کن

اما من مشروب میخورم الان نمیشه شروع کنم؟

مگه به دل نیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ازت چقد گرفت چجوری باطل کرد

۱۵۰گرفت فک کنم ۵.۶ماه پیش تلفنیم انجام میده مشخصات و اسم پددمادرو اینارو پرسید ازم بعدش گفت زندگبت داره از هم میپاشه طلسم کردنت گفت حتی یه خانوم‌مسن اینکارو کرده بعدش یه چیزایی نوشت گفت ببر بسوزون و بریز تو اب روون و یه چندجا دیگ

نمیدونم چقد میگیره اما من رفتم پیشش گفت بهم طلسمتون کردن من داشتم جدا میشدم هیچی دست خودم نبود 

برا منم شماره و آدرسشو بفرس

The difference between me and others's that I'm not  afraid of anything at all
یا امام حسین به امید خدا منم چله شروع میکنم شاید حاجتمو امام حسین بهم داد اگه حاجت گرفتی حتما دلت پا ...

مشروبو بذار کنار از همین امروز شروع کن به خوندن چون باید از روز چهارشنبه شروع کنی .نمازتم باید سر وقت بخونی .اینم شماره نایب دیدی یه روزایی نتونستی بخونی برات میخونن02166298983

2790
2778
2791
2779
2792