2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما تامین اجتماعی داریم ولی شغل شوهرم ازاده دادن ‌‌ولی بابام ک تامین اجتماعی داره ماهی۲تومن حقوق میگیرع ندادن دام کبابه

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
تابیستم وقت داری اس بدی 

یعنی باید دوباره اس بدن  اون ک نگرفتن

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
اگه دفعه قبلی داده باشن الان هم میدن 

پس جرا بابام اینا دفعه قبلی دادن اما این بار ندادن

بچه ها صد تومن رو نگفتن کی می‌ریزن

من ۱۰۰ تومن ب حستبم اومده یعنی همونه موندم از کجا؟

یعنی نگفته معیشتی پیام

اره گفتن ب اونا نمیدن ک 

نامرداگول زدن ماهم پیامکونفرسادیم ازسررسیدش دیرترفرسادیم فک نکنم بدن

اول گفتن به اوناییکه حقوق ندارن 

بعدگفتن به اونایی که قبلادادیم میدیم😒

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...