بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما تامین اجتماعی داریم ولی شغل شوهرم ازاده دادن ولی بابام ک تامین اجتماعی داره ماهی۲تومن حقوق میگیرع ندادن دام کبابه
چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴
چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴
پس جرا بابام اینا دفعه قبلی دادن اما این بار ندادن
من ۱۰۰ تومن ب حستبم اومده یعنی همونه موندم از کجا؟
یعنی نگفته معیشتی پیام
نامرداگول زدن ماهم پیامکونفرسادیم ازسررسیدش دیرترفرسادیم فک نکنم بدن
اول گفتن به اوناییکه حقوق ندارن
بعدگفتن به اونایی که قبلادادیم میدیم😒
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...