2777
2789
عنوان

شادمهر عقیلی دیگه چرا؟😲😲😲😲😲نامرد میذاشتی اولی جاش خوب شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ماییم باید یه دور"آدم فروش"براش بخونیم.

تو چقد پستای منو تو تاپیکای مختلف لایک میکنی

گفتم منم به جبران اینجا لایک کنم حداقل  

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

احمق_ها_را_معروف_نکنیم#  

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

خوبه دیگه 

عیبش چیه 

نوش جونش

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
درامدش از کنسرته که یه ساله تعطیله بعدم میدونی این کلاهبرداری و قمار چه پولی داره وقتی کسی حلال و ...

ینی دیگه انقد خورده به پیسی؟؟؟؟

اون ماشینای چند صد میلیاردی اون کاخی که توش زندگی میکنه و... خیلی چیزای دیگه چی؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

خود شماها که دارید میگید توقع نداشتم و کارش  حرامه  اگه بتون بگن با این سایت ماهی ۵۰۰ ملیون می تونید درآمد داشته  باشید اگه شرایطشو داشته باشید  با کله می رید  والا بخدا😂

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

داداش منم تو اینجور سایتا پول درمیاره ینی حرام؟؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
گفته دارمدشو صرف خیریه میکنم ولی چه فرقی میکنه حرام حرامه

چه کلاهه شرعییی اینا اگر دین و مروت حالیشون بود سره مردما کلاه نمیزاشتن بدبختوشون کنن بعد بیاسن دوباره بهشون برگردونن زهی خیاله باطل 

❤❤❤❤