2777
2789
عنوان

دختر دو رگه

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 30 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آخه اتباع افغانی موقع ازدواج ۴۰ ۵۰ میدیون به بالا میگیرن دختر میدن و ایشون نمیتونن دختر کاملا افغانی ...

پسر خوب باشه دختر ایرانی هم زنش میشه...همین مادرش مگه زن مرد افغان نشد

40 50 ملیون بابت مهریه میگیرن؟پدر دختر برمیداره؟؟؟؟مهریه که مال زن هست نه باباش!!!

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی
با چه فامیلیی  پدرش ؟؟ کارگر ما اینطوری ه میگه نمیشه دخترش ۶ سالشه شناسنامه نداره میگه چو ...

فکر کنم با فامیلی مادرشون شناسنامه گرفتن 

۴ تا بچه هستن همشون شناسنامه دارند

با چه فامیلیی  پدرش ؟؟ کارگر ما اینطوری ه میگه نمیشه دخترش ۶ سالشه شناسنامه نداره میگه چو ...

عزیزم مجلس قانونش و تصویب کرده شناسنامه میدن اگه مادر ایرانی باشه

باید بره درخواست بده

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
پسر خوب باشه دختر ایرانی هم زنش میشه...همین مادرش مگه زن مرد افغان نشد 40 50 ملیون بابت مهریه ...

خب پیداکردن همچین کسی سخته ینی کسی نیست

به هرکی هم بگی انگار بهشون فحش دادی 

ولی آقا پسر جای برادرم خیلی پسر باوقار و به روزی هست..

پدر دختر برمیداره به عنوان شیربها

آخه اتباع افغانی موقع ازدواج ۴۰ ۵۰ میدیون به بالا میگیرن دختر میدن و ایشون نمیتونن دختر کاملا افغانی ...

عزیزم فقط اهل سنت افغانستان اونم بعضیا این رسم رو دارند درضمن اگه ایشون همسر افغان بگیرند میتونن برای همسرشون شناسنامه و بیمه و همه چی بگیرند

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃
مطمئنین؟؟؟آخه به افغان ها که شناسنامه نمیدن اصلا

بله مطمعنم طبق قانون و قانون اسلان زن تحت تکلف مرده مرد هر تابعیتی داشته باشه زن هم همون تابعیت رو میتونه بگیره ما داشتیم اطرافمون 3 ماه هم بیشتر طول نمیکشه کارای شناسنامش

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃