2777
2789
چطوری زدی ب اسم خودت مال من نیس زنه فقط بهم فروخت نزد ب اسمم تو تاثیر دیدی نمیدونم والا بعدا عکس شو ...

اره دعا داد مهره هام زد به اسم خودم.

مهره ها اینترنت سرچ کردم دقیقا مثل مهره مار های اینترنت بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دعا داد مهره هام زد به اسم خودم. مهره ها اینترنت سرچ کردم دقیقا مثل مهره مار های اینترنت بود

مال من از ایناس لینک شو گذاشتم ی چیزم گذاشت کنارش گفت فک کنم استخوان مار هستش ی چیز قهوه ای رنگ بود شبیه ب چوب 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
مال من از ایناس لینک شو گذاشتم ی چیزم گذاشت کنارش گفت فک کنم استخوان مار هستش ی چیز قهوه ای رنگ بود ...

اره منم دقیقا همین شکله.

البته من اون تیزی رو نداره .دوتا دانه و دوتا گرد ها

منم ی نفر بهم هدیه داد برام ی دعای خوند داد بهم گفت اصله من اصن نمبخاستم ولی خب هدیه بود بردمش گفت اگه بخایین بدونید تو ی سینی صاف ب اندازه ی وجب فاصله بزارید این یکی اینور اون یکی هم اونور بعد ی کم سرکه بریز با اندازه خیلی کم نصف کم کم مهرهدهارو بگیره فقط تهشو بعد بزارید بمونه دست نزنید اگه بهم رسیدن اصله اگرم نه غیراصل

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
https://uupload.ir/files/puad_8573620_865.jpg

ازمنم تقریبا شبیه اون دوتا گرد بزرگاش روش قهوایه مث چشم میمونه ی جورایی 

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
سرکه چه اندازه بریزمسرکه سفید یا قرمز

سرکه سفید مهره ک گزاشتی تو سینی  سرکه ب اندازه ک نصف کمتری مهررو بگیره نصف کم کم یکی دوسانت  ک بشه تکون بخوره نمیدونم چطوری بگم 

سینی مستطیلی بردار سرکه سفید بریز نصف نصف کمتری یکی دوسانت بشه یکی مهره بزار چپ یکی هم راست اگه اینا رسیدن ب وسط سینه نزدیک هم شدن  چسبیدن اصله اگه حرکت کنن سمت هم بیان