2777
2789

سلام  دوستان  

طوری  برای  مستمر  سوال  طرح  کردم  که  غیر ممکن  هست  دانش  آموزی  نخونده  باشه  و  قبول  بشه   !  البته  هر  کس  درس  هارو  یه  دور هم  خونده  باشه  نمره  قبولی  میگیره   و  خوب  خونده  باشه  نمره  بالای  ۱۸  میگیره     ... 

متاسفانه  به  خاطر  این  شرایط  بالای  ۷۰  در صد  بچه  ها  زیر  ده  شدند  و  بماند  که  خیلی  ها  طول  سال  هم  نبودند  ..‌ بارها  گفتم  بیاید  سر  کلاس  ها  امتحان  ها  شرکت  کنید ولی  اصلا  جدی  نمیگیرن  و  مسخره  گرفتند  همه چی  رو 

تصمیم  جدی  دارم  برای  اینکه  هر  کس  هر  نمره  ای  بگیره     وارد  کارنامه  (نمره  مستمر) اش  بشه  .. 

هر  چند  میدونم  بدترین  برخوردها  باهام  میشه از  طرف کادر مدرسه و  آموزش و  پرورش ..  ولی  چرا  باید  اجازه  بدم  فرقی  بین  دانش  آموزی  که  میخونه  و  نمیخونه  نباشه ؟  البته  بگم  دبیر دبیرستان  درس های  حفظی و  مفهومی  هم  برای  انسانی   ها  هم  غیر  انسانی  هستم ( رشته  مو  نمیتونم  بگم میترسم   شناسایی شم)  ... دانش  آموز  اونقد  گستاخ  شده  که  حتی  بخشی  از  سوالات  که  آسونتر  هست  و  در  کتاب  کاملا   مشخصه  رو  نمینویسه  چون  اصلا  نمیدونه  کجای  کتاب  هست !!و  من  تو  این  اوضاع  که  شده  فرصت  سوء استفاده  و  درس  نخوندن  نمره  به  ناحق  بدم ؟؟ و  بزارم  بی  سواد  و  بدون  بار  علمی  دانش  آموز  بیاد  بالا  ...قبول  دارم  شرایط  سختی  هست  اما  باورتون  نمیشه  بالا ۷۰ در صد  اصلااا  نمیخونند  و  ظاهری  یه  سری  میان  و  فقط  حضوری  میزنند  ...یه  سری  همکلاسی  هاشونو که  میخونند  مسخره  میکنند که  چه  فرقی  بین  ما  و  شماست  شما میخونید  نمره  قبولی  میگیرید  ما  نمیخونیم  نمره  قبولی  میگیریم !!!

میشه  راهنمایی  ام  کنید ؟  از  تجربیات  شما  استفاده  میکنم   

به نظرم کارتون درسته 

واقعا ظلمه هیچ فرقی بینشون نباشه 

اونا راحت نشستن بیکار 

یه سریا فقط درس میخونن 

نمیشه ک بناحقی قبول بشن

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه اول بترسونیدشون بعد دوباره یه فرصت بهشون بدین وبخواهید اگه نمره هاشون تکرار شد همون رو برای کارنامه میزارین🌹

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟

منم نمره مفت نمیدم اما چون این شهر همش پارتی بازی و آشنا بازیه مدیر کلی حرف بارم میکنه کلی هم سر جنگ داره باهام.الان کلاس آنلاین ۲_۳ نفر هستن فقط بقیه خوابن چرا باید بین اونی که زحمت میکشه و نمیکشه فرق نباشه پس وجدان کاری چی میشه والا ۱۰ ساله روشم همینه شده از یه کلاس فقط ۶ نفر قبولی داشتم هرچی هم بگن برا خودشون گفتم برای من مهم نیست

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

الان که همه چی مجازیه یکم اسون تر میگیرن به دانش آموزا ،خیلیا درس نمیخونن با این شرایط 

اما نمیدونم سختگیری برا نمره نیاز هس یانه بالاخره شما خودت معلمی بهتر میدونی اما من بودم یه مقدار اسون تر میگرفتم بهشون 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

من دانش آموزم. و باید بگم کار درستی کردین. انقدر بدم میاد از معلم و دانش اموزایی که دانش آموز از اوناس که همش تقلب میکنه و معلم هم از اونا که هیچ فرقی بین کسی که درس خونده با کسی که درس نخونده نمیزاره. ولی یکمممم زیاده روی بود

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
2790
2778
2791
2779
2792