سلام دوستان
طوری برای مستمر سوال طرح کردم که غیر ممکن هست دانش آموزی نخونده باشه و قبول بشه ! البته هر کس درس هارو یه دور هم خونده باشه نمره قبولی میگیره و خوب خونده باشه نمره بالای ۱۸ میگیره ...
متاسفانه به خاطر این شرایط بالای ۷۰ در صد بچه ها زیر ده شدند و بماند که خیلی ها طول سال هم نبودند .. بارها گفتم بیاید سر کلاس ها امتحان ها شرکت کنید ولی اصلا جدی نمیگیرن و مسخره گرفتند همه چی رو
تصمیم جدی دارم برای اینکه هر کس هر نمره ای بگیره وارد کارنامه (نمره مستمر) اش بشه ..
هر چند میدونم بدترین برخوردها باهام میشه از طرف کادر مدرسه و آموزش و پرورش .. ولی چرا باید اجازه بدم فرقی بین دانش آموزی که میخونه و نمیخونه نباشه ؟ البته بگم دبیر دبیرستان درس های حفظی و مفهومی هم برای انسانی ها هم غیر انسانی هستم ( رشته مو نمیتونم بگم میترسم شناسایی شم) ... دانش آموز اونقد گستاخ شده که حتی بخشی از سوالات که آسونتر هست و در کتاب کاملا مشخصه رو نمینویسه چون اصلا نمیدونه کجای کتاب هست !!و من تو این اوضاع که شده فرصت سوء استفاده و درس نخوندن نمره به ناحق بدم ؟؟ و بزارم بی سواد و بدون بار علمی دانش آموز بیاد بالا ...قبول دارم شرایط سختی هست اما باورتون نمیشه بالا ۷۰ در صد اصلااا نمیخونند و ظاهری یه سری میان و فقط حضوری میزنند ...یه سری همکلاسی هاشونو که میخونند مسخره میکنند که چه فرقی بین ما و شماست شما میخونید نمره قبولی میگیرید ما نمیخونیم نمره قبولی میگیریم !!!
میشه راهنمایی ام کنید ؟ از تجربیات شما استفاده میکنم