2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من به شوهرم تو جمع گفتم عزیزم دوتا دختر عمه هام موندن نگاه هم کردن زدن زیر خنده منم هیچ عکس العملی نشون ندادم بنظرتون باید چیکار کنم؟؟خیلی خیلی بهم حسادت میکنن من شوهرم ۹سال ازم بزرگتره بعد یکی از فامیلامون گفت وقتی شوهرتو دیرم باورم نمیشده انقدر خوشتیپ و جوون باشه آخه همون دختر عمم بهش گفته فقط واس پولش باهاش ازدواج کرده و شوهرش پیره. یا من شوهرم پزشکه یبار رفته بودم مطبش بعد شوهرم استوری گذاشت قشنگ ترین سوپرایز زندگیم خوش اومدی عکس دستمونم گذاشته بود دختر عمم رفته بود گفته بود علیرضا معلوم نیست عکس کیو گذاشته استوریش بنظرتون باید چیکار کنم باهاش بشینه سر جاش ببخشید عزیزم طولانی شد اخه یهو یادم اومد کلی حرص خوردم تازه این قسمتی ازشه

عجقم عجیجم نفشم

کلمات.حالت.تهوع.آور#  

نه.به.کلمات.تهوع.آور#   

فان.بود#  

لطفا امضامو بخون👇🏻🌈سلام☺️من @عروس_کوچولو_هستم🍂عاشق همسرمم👸🏻🤴🏼قراره عید عروسی کنم👰🏻من همیشه انرژی دارم⚡خیلی شیطون و پایه ام🤪تو امضایه هر کی ببینم صلوات یا دعا بخواد با خوبی براش دعا میکنم😌🌸با همه نی نی سایتیا مهربونم همتونو آبجی صدا میکنم🥂#منم_عروس_میشم   میشه واسه زودتر رفتن سر خونه زندگیم و زودتر عروس شدنم یه صلوات بفرستی آجی؟  مرسی🌿❤