2777
2789
عنوان

اخبار شبکه 5و الان دیدین😕؟!

1003 بازدید | 44 پست

پیره مردیو گرفته بودن  حدود 58یا60 ساله راننده تاکسی بوده  مسافرشو ک دختر بود به قتل رسونده بعد یسال اینا جسد دخترو که تو حیاط خونش دفن کرده بود رو پیدا کردن😑.  حتما بردش خونش تجاوز کرده به‌و به‌قتل رسوندش😶

نکته :به پیرمردام دیگه اعتمادی نیس

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

به بعضی پیرمردا که هیچ وقت اعتماد نیست از مرد معمولی هیز ترن 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدااا😬😔😔

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

عجب دنیایی خدا کی تموم میشه همه خسته شدن 

هرکی امضامو میخونه برام دعا کنه بچمو ازم نگیرن بدون بچم داغون میشم بچمم همینطور بدون من شاید دعای یکیتون گرفت تاعمردارم دعاگوتون میشم 😔😔

وااااااااااااااااای# ............................................................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت