2777
2789
عنوان

لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 36 پست

یه سوال عزیزم میگم ببخشید راحت میگم دستشویی میرفتم یه چندتا قطره قرمزغلیظ ازم اومد داخل سنگ اما بعدش که میرفتم قطر های قهوه‌ای بود با این حساب بازم میشه لانه گزینی باشه عزیزم بازم شرمنده راحت گفتم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه سوال عزیزم میگم ببخشید راحت میگم دستشویی میرفتم یه چندتا قطره قرمزغلیظ ازم اومد داخل سنگ اما بعدش ...

عزیزم منم یه چند باری اینجوری شدم یعنی سه روز فقط لک قهوه ای داشتم روز ۴ پری اومد

ممکنه باشه ممکنم هست نباشه

لانه گزینی معمولا قهوه ای خیلی تیرس و در حد چند تا لکه خون قرمز مال پریوده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عزیزم منم یه چند باری اینجوری شدم یعنی سه روز فقط لک قهوه ای داشتم روز ۴ پری اومد ممکنه باشه ممکنم ...

ببخشید راحت بیان کردم گلم چون میخواستم فردا ماوس بخورم براهمون پرسیدم که بدونم بخورم یا صبر کنم 

باشه گلم حتما به زودی مامان شی نازنینم 😘 ازخدا برات خواستم از ته دل 🙏🙏🙏

ممنون مهربون ان شاالله شما هم باردار باشی

اگه لکه بینیت کلا قطع شد یه بیبی بزن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ببخشید راحت بیان کردم گلم چون میخواستم فردا ماوس بخورم براهمون پرسیدم که بدونم بخورم یا صبر کنم  ...

فردا صبح یه بیبی بزن گلم

ممنون مهربون ان شاالله شما هم باردار باشی اگه لکه بینیت کلا قطع شد یه بیبی بزن

الان قطع شده عزیزم اما میترسم بی بی بزنم میگم نکنه این پریودی بوده باز ضدحال میخورم عزیزم برامنم خیلی دعا کن 

باشه عزیزم برام دعا کنید 

ان شاالله هر چی صلاحته

ماه چندم اقدامی

الان قطع شده عزیزم اما میترسم بی بی بزنم میگم نکنه این پریودی بوده باز ضدحال میخورم عزیزم برامنم خیل ...

عزیزم نه اینکه الان قطع شه بعد سه روز اگه پریود نشدی