2777
2789

یبارم شورت خودمو شوهرمو شسته بودم انداخته بودم رو دوچرخه دخترم تواتاق تا بغل بخاری خشک بشه مهمون غریبه اومد برام حالا فک کن اصلا بااون. دوچرخه بازی نمی‌کرد چایی آوردم دیدم داره با دوچرخه وسط حال بازی میکنه شرت ها هم آویزون بهش😑😐

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زنداییم دخترخالمو بغل کرده بود و با همه وجود توی جمع قربون صدقش میرفت اونم یهو دماغشو گرفت گفت دهنتون بود میده و رفت اون طرف😅بنده خدا خیلی بد ضایع شد

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

پسرخواهرشوهرم دخترموخیلی میزنه منوباباش به دخترم گفتیم اگه زدت به مانگو توهم دفاع کن ازخودت .بعددخترم تویه مهمونی جلوهمه به عمش گفت مامانم گفته پسرت منو زداونقدبزنش که بمیره😔😔😔😔

یبارم ب مادرشوهرم گفت مامانم همش بهم میگ ارواح عمت😬😐😑آدمم نمیشه هرچی دعواش میکنم تو خونه خودم آرا ...

نه_به_توهین_به_عمه😒# ☹😐

بنده یک عدد عمه مهربون هستم🙃🤗😑

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

وای ما یه بار باغ یکی تز دوستان پدرم بودیم،اونموقع من مجرد بودم ،اینا یه پسر کوچولو هم داستن یه ۷ سالیش بود اونموقع انگار،خلاصه برق رفتو این هی صدا در میاورد بغل دست منم نشسته بود گفتم مثلا آرمان بسه دیگه،بعد یه دفعه بلند تو جمعی که ۲۰ نفر نشسته بودن بلند گفت چیز کیک در گوشم گفت (اسم عضو خصوصی😭 خانما )وای مردماز خجالت دلم میخواست همونجا لهش کنم .خلاصه که وقتی کوچیک بود یه بچه لوسی بود که نگو الان البته بزرگ شده و زن داره🤣🤣🤣

یبارم شورت خودمو شوهرمو شسته بودم انداخته بودم رو دوچرخه دخترم تواتاق تا بغل بخاری خشک بشه مهمون غری ...

عالی🤣🤣🤣

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

یه سری خواهرشوهرمینا مهمونم بودن دیدم پسرم یه بسته ک...ا ندوم گرفته دستش اورد داد به شوهر خواهر شوهرم یعنی از خجالت مردماز دست شوهر خواهر شوهرم گرفتم بردم گذاشتم اتاق 

من بالای کمد قایم کرده بودم مونده بودم چجوری اونو پیدا کرده اصلا چه جور قدش رسیده که دیدم پسر خواهرشوهرم که ۱۸ سالشه گفت من بلندش کردم گفت بلندم کن بلندش کردم رفت بالا برداشت ولی من نفهمیدم چی برداشت 😑

وای ما یه بار باغ یکی تز دوستان پدرم بودیم،اونموقع من مجرد بودم ،اینا یه پسر کوچولو هم داستن یه ۷ سا ...

من نفهمیدم چی

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

یه بارم دخترم کوچیک بود مادر شوهرم گفت فلان موقع همگی بریم اسم شهرشون،یه دفعه دخترم جلوی همه پدر شوهرو برادر شوهرا و جاری برگشت گفت ،مامانم اصلا خوشش نمیاد با شما بیاد مسافرت تازه ازونجا هم خوشش نمیاد وای حیثیتم رفت.