2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چایساز تیفال۴۱۰تومن

چایساز فوما ۹۵۹

چایساز اونیک ۷۹۳

چایساز تنکو۸۵۰

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

من تفال دارم عالیه

تیفال نه ها، تقلبیه

تفال خوبه

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
قربونت . از کنار همیاس یا روهمی میگن کنار همیا صفحشون زود خراب میشه و جاگیره

کنار هم هستش نه صفحه اش مشکلی پیدا نکرده فقط اون قسمتی ک قوری رو میزارم رنگش رفته ک اونم زیر قوری هستش مشخص نیس 

خدایا شکرت 

کنار هم هستش نه صفحه اش مشکلی پیدا نکرده فقط اون قسمتی ک قوری رو میزارم رنگش رفته ک اونم زیر قوری هس ...

اتفاقا من صفحه ای دارم کتریش استیله ،الان ده ساله ک ازش استفاده میکنم 

کنار هم هستش نه صفحه اش مشکلی پیدا نکرده فقط اون قسمتی ک قوری رو میزارم رنگش رفته ک اونم زیر قوری هس ...

چ جالب برم باز فردا شوشو بگردم. غیراز شوش بچه های تهرانی کسی هس بدونه کجا برم مناسب باشه