2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کار دکتر مریم شفیعی رو خیلی تایید میکنم جراح خودمه منکه از فرم سینه هام واقعا راضی ام. من میخواستم فرمش طبیعی باشه و اغراق آمیز نباشه روی جا بخیه هم حساسم چون پوست من یه جوریه که مثلا زخم میشه تا یکسال جاش میمونه خیلی بده. حتی از بخیه هام هم راضی بودم

بخواید میتونم ادرس سایتشون رو بهتون بدم هر کی خواست بره سر بزنه

آدرس سایت: http://dr-shafiei.ir
تلفن تماس:09105656376

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر فرهاد موسی زاده که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، پروتز سینه،  آزمایش ماموگرافی ،  ماموپلاستی و سونوگرافی تعیین  دارند. , و برای اطلاعات بیشتر سایت دکتر فرهاد موسی زاده  متخصص پستان در تهران کلیک کنید.

به نظرم اصلا به پولش نگاه نکن ، منم مثل تو اول دنبال یک پزشک ارزون بودم ولی بعد اینکه پروتز سینه راز جراحی رو خوندم دیدم نه نباید کیفیت رو فدای هزینه کنم. بعد اون بیشتر حواسم و جمع کردم و اول دنبال ی دکتر خوب و ماهر گشتم بعد هزینه اونا رو بررسی کردم 

سلام عزیزم، بله من یک دکتر خوب میشناسم برای پروتز سینه، دکتر حامد اسدی . دوستم این عمل رو پیش ایشون انجام داد.  خیلی راضی بود از همه نظر. برای قیمت هم میتونی  تماس بگیری با مطب اش و یک تایم مشاوره بگیری. دوستم از دسترسی راحت به مطب اش می گفت و از برخورد خوبشون     

من عمل پروتز سینه پیش دکتر بهزاد فرخی انجام دادم کارش فوق العادست من از همین نی نی سایت باهاش آشنا شدم قیمتش منصفانه بود نکته مهم اینکه میگفتن بعدش درد داره ولی من بعدش درد نداشتم دستش خیلی خوبه و مریض رو بعد از عمل رها نمیکنه و پیگیره گفتم تجربه رو با شما در میون بزارم با آرزوی سلامتی و زیبایی برای زیبا جویان عزیز  

به نظر من اصلا برای پروتز سینه دنبال این نباشید که ارزون تر باشه ، واقعا عمل مهمی هست ، بهتون پیشنهاد میکنم برید پیش دکتر امیر رضا معتبر ، تو پیج اینستاگرامشون همه جراحی هاشون هست ، من که خودم وقت گرفتم برای پروتز سینه پیش ایشون

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز