2777
2789
عنوان

دختر جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 27 پست

من پسرم اوایل کتک میخورد 

بهش گفتم هر کی زدت انگشت کن تو چشمش....دعوا کردن بگو مامانم گفته 

یه سری با دخترعموش که میزدش این کار رو کرد دیگه آخرین کتک شد 

دختر شما شیطون باشه.بچس .علط میکنه هر کسی بزنتش

دختره رو بکش کنار و نامحسوس از خجالتش دربیا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پسرم اوایل کتک میخورد  بهش گفتم هر کی زدت انگشت کن تو چشمش....دعوا کردن بگو مامانم گفته&nbs ...

ای وای بچت مثل صمد میشه،خطرناکه انگشت کنه چشم بقیه

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒

دقیقا دختر جاری منم توپ پسرم و برداشته بود نمی داد تازه چنگ هم میزد به صورت دخترم منم توپ و گرفتم دادم پسرم دخترم هم بردم پیش مادرش جاری ام کلی برام باد کرد ولی مهم نیست باید خودت از بچت دفاع کنی.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
ای وای بچت مثل صمد میشه،خطرناکه انگشت کنه چشم بقیه

دیگه انجام نداد

اصلا 

چون دیگه میدونن قراره پس بخورن

تو مدرسه هم شکرخدا ۵ ساله میره هیچ وقت دعوا نکرده

بجه منطقی و آرومیه

این دختر عموش ولش نمیکرد جاریم بچه هاش بزنن یا بخورن براش مهم نیست

دقیقا دختر جاری منم توپ پسرم و برداشته بود نمی داد تازه چنگ هم میزد به صورت دخترم منم توپ و گرفتم دا ...

آفرین 

یه سری دختر جاریم پسر منو با موهاش رو فرش کشید من رفتم پسرمو بغل کردم و جداشون کردم

اصل به بچش دست نزدم

رفت جلو من به شوهرش گفت بیا زن داداشت بچمو زد 

شوهرش بهش گفت حزف مفت نزن بچه تو ادمم نیست خودم دیدم 

جفت بچه ها اونقد بزرگ شدن که کتک کاری نکنن.تقریبا همسن دختر من و بچه های برادرشوهر خواهرشوهرمن.هم به دختر خودت هم دختر جاریت تذکر بده که اگه کتک کاریشون ادامه پیدا کنه نمیزاری بازی کنن.به دختر خودتم یاد بده از خودش دفاع کنه.دعوا نکنه دعوا نکنه دعوا نکنه ولی اگه دعوا کرد فقط کتک نخوره دوتام اون بزنه

آفرین  یه سری دختر جاریم پسر منو با موهاش رو فرش کشید من رفتم پسرمو بغل کردم و جداشون کردم اص ...

فقط جواب برادر شوهرت  چه ضایع اش کرده 😂😂بعضی ها میگن تو دعوای بچه ها دخالت نکنید ولی وقتی ببینم بچه ام داره کتک میخوره و اون‌مادر یا میخنده و یا هیچی نمیگه خیلی حرصم میگیره حتما از پسرم دفاع میکنم حالا هر کسی باشه و بدش بیاد یا نه برام مهم بچمه.شما هم کار خوبی کردی.

فقط جواب برادر شوهرت  چه ضایع اش کرده 😂😂بعضی ها میگن تو دعوای بچه ها دخالت نکنید ولی وقتی ببی ...

وقتی میگن دخالت نکنین معنیش این نیست بزارین همو بزنن. جداشون کنین و تذکر بدین بهشون.منظور اینه با پدر مادر طرف مقابل دعوا نکنین به خاطر دعوای دوتا بچه که نیم ساعت دیگه باز رفیق جون جونی هم میشن

وقتی میگن دخالت نکنین معنیش این نیست بزارین همو بزنن. جداشون کنین و تذکر بدین بهشون.منظور اینه با پد ...

اتفاقا عزیزم بعضیا که بچشون رو پرو بار میارن و فکر می کنند بچشون از دماغ فیل افتاده و هر کاری انجام بده درسته باید باهاشون قطع رابطه کرد اینجوری آدم راحت تره.