2777
2789
عنوان

زیارت نیابتی

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 62 پست
ممنون عزیزم درخواست زیارت دادم

خواهش میکنم خواهری 

زیارت قبول عزیزدلم ❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم

ممنون بابت هدیه قشنگت

حتما تو نماز فردام دعات می کنم

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین
عزیزم ممنون بابت هدیه قشنگت  حتما تو نماز فردام دعات می کنم

لطفا برام دعا کن شب و روزم شده گریه😭😭😭

دعا کن شرمنده مامان و بابام نشم که اگه بشم مجبورم بلایی سرخودم بیارم😭😭😭

من جز اینجا کسی رو ندارم که دعام کنه یا کمکم کنه😭😭

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
مرررسی خدا خییرت بده

لطفا برام دعا کن شب و روزم شده گریه😭😭😭

دعا کن شرمنده مامان و بابام نشم که اگه بشم مجبورم بلایی سرخودم بیارم😭😭😭

من جز اینجا کسی رو ندارم که دعام کنه یا کمکم کنه😭😭

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
واسه چی؟؟مشکل چیه؟اگرمیتونی بگو

نمیتونم بگم😭😭😭

کارم شده گریه

باور میرکنی هی تو گوگل در مورد خودکشی سرچ می کنم😭😭😭

نمیتونم بگم😭😭😭 کارم شده گریه باور میرکنی هی تو گوگل در مورد خودکشی سرچ می کنم😭😭😭

ما هم یه آبروریزی توخاندانمون شده 

ازخدا خواستم آبرو حفظ کنه.

سوره طلاق نذر کن ۴۰روز بامعنی بخونی

سلام زائر گرامي درخواست زيارت نيابتي شما انجام پذيرفت. براي مشاهده عكس هاي زيارت نيابتي و همچنين عكسهاي باكيفيت از حرم مطهر رضوي وارد يكي از لينكهاي زير شويد.😍😭😭😭😍

عزیزم واضح بگو مشکلت چیه 

نمیتونم بگم😭😭😭😭

فقط لطف کن برام دعا کن

شب و روزم شده گریه استرس

دست و پاهام میلرزن از ترس اینکه اتفاق بدی بیفته😭😭😭

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5348867/در-راستای-همه-ی-تاپیکهای-خودکشی-ببینید-بعد-از-خودک ...

برام دعام کن عزیزم🙏🏻