2777
2789
عنوان

ازدواج رفیق.

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 29 پست
فامیل چی دارین خیلی دلم سوخت

البته خواهر دارم .ولی اخلاقشون پثرونس منو دختر میدونن

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقعا هنوز هستن پدرایی که همچین کاری با دختراشون کنن؟؟مگه به اون مرد ۴۷ ساله بدهکاره دردش چیه ک ...

نه .چون باباهه فک میکنه.پسرشو این کشته

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
باباش پسر میخواد اینا 4 تا دخترن داداش مامانه 6 ماهه حامله بود این .حالش بد میشه مامانش تو بیمارستا ...

عجببب 

طفلی دوستت دلم سوخت اخه چ جوری با ۴۷ ساله ازدواج کنه سنش پایین بود باز یه چیزی😔🤦‍♀️

و خدایی ک بشدت کافیست💛‌
 وقعا هنوز هستن پدرایی که همچین کاری با دختراشون کنن؟؟مگه به اون مرد ۴۷ ساله بدهکاره دردش چیه ک ...

اره هستن.

فقط بخاطر اینکه.3ماه پیش مشکوک به کرونا بود بیمارستان بردش مامانش.

بعد از پله ها مامانه می افته بچش میمیره.

عجببب  طفلی دوستت دلم سوخت اخه چ جوری با ۴۷ ساله ازدواج کنه سنش پایین بود باز یه چیزی😔🤦‍♀️

اره.هنو به خانوادم که گفتم.من چون یه داداشم.8 ساله ازدواج کرده بچه ندارن.

زنداداشم گفت بیاین واسه مبین. داداشم برین خاستگاریش.

بگین چون زنش حامله نمیشه امدیم خاستگاری قبول کنن.این مرده بره.بعد چند وقت بگیم پشیمون شدیم.

رفتیم.باباش.قبول نکرد

اره هستن. فقط بخاطر اینکه.3ماه پیش مشکوک به کرونا بود بیمارستان بردش مامانش. بعد از پله ها مامانه ...

عجب بابای  زبون نفهمی داره خب مامانه افتاده این دختر گناهش چیه 

قسمت نبوده بدنیا بیاد حتما 

به دوستت بگو خودشو بزنه به کولی بازی عمرا زیر بار نره ... به طرف هم بگه اصلا دوسش نداره و راضی نیس ک باهاش ازدواج کنه 

تهدید کنه باباش و بگه ک فرار میکنم و میرم اگه منو بدی به اون 

تهدید به خودکشی کنه  ... همینا به ذهنم رسید بگم 😑

اون مَردک چقدر بیشعوره ک اومده خواستگاری 

برگرده بگه من جای بابای دخترتم نمیشه واسه ما 

متاسفم واسه اون هوس باز

و خدایی ک بشدت کافیست💛‌
عجب بابای  زبون نفهمی داره خب مامانه افتاده این دختر گناهش چیه  قسمت نبوده بدنیا بیاد حتم ...

دقیقا.ولی مرده پولداره.فک کنم واس این.

وگرنه داداش من 8 ساله بچه دار نمیشن.طنش گفت بریم الکی خاستگاری سوری واسه نازنین نازنین هم قبول کنه مرده که رفت بعد ما میگیم دخترتون نمیخوایم.پشیمون شدیم.میریم.از پرورشگاه بچه میاریم.اونم درسشو بخونه.

رفتیم.قبول نکرد.اصلا زندانی هست دختره تو اتاقش.

اره.هنو به خانوادم که گفتم.من چون یه داداشم.8 ساله ازدواج کرده بچه ندارن. زنداداشم گفت بیاین واسه م ...

نکنه باباش با اون مرده قراری گذاشتن ک دخترشو بگیره و در عوض براشون کاری کنه

آدم مغزش سوت میکشه با همچین پدری 

و خدایی ک بشدت کافیست💛‌
دقیقا.ولی مرده پولداره.فک کنم واس این. وگرنه داداش من 8 ساله بچه دار نمیشن.طنش گفت بریم الکی خاستگا ...

پس واسه پول احتمالش هس داره میده دخترشو ....‌

واقعا که ..... باز اینا ک گفتم انجام بده انشالله ک درست شه باباش سر عقل بیاد ☹☹☹

و خدایی ک بشدت کافیست💛‌
نکنه باباش با اون مرده قراری گذاشتن ک دخترشو بگیره و در عوض براشون کاری کنه آدم مغزش سوت میکشه با ه ...

نمدونم ولی بدبخت دلم میسوزه.دیروز زنگ زده.فقط گوشیشو داره.میگه یه چی پیداکن من بمیرم.اینقدر گریه کردیم.دعا کنید مرده بمیره.خیلی هیزه.بخدا من یه بار رفتم دیدن نازنین.اینو دیدم ترسیدم.از طرز نگاه کردنش.

درکل خواهر بزرگه ازدواج کرده.

این دومیه که بزور میتواد بده.

دوتا اخریرم

وقتی بدنیا امدن دادن به پسر عمو هاشون.نمیتونه با اونا کاری داشته باشه.این بدبخت وسط مونده

نمدونم ولی بدبخت دلم میسوزه.دیروز زنگ زده.فقط گوشیشو داره.میگه یه چی پیداکن من بمیرم.اینقدر گریه کرد ...

چ زندگی ....

حضانت دوتا آخری و داده اون ک هیچ خودشو خلاص کرده مثلا خیر سرش 

پس کلا بابای داغونی داره و اون سقط بچه رو بهونه کرده ک اینو با اون دلیل رد کنه بره 

خدا به دادش برسه واقعا سخته الهی بگردم 🥺🥺🥺🥺

و خدایی ک بشدت کافیست💛‌
چ زندگی .... حضانت دوتا آخری و داده اون ک هیچ خودشو خلاص کرده مثلا خیر سرش  پس کلا بابای داغو ...

اره.اینقد خوشکله.صورت سفید چشم مشکی.موی مشکی.ابروهای کلفت و قشنگ.درکل خیلی خوشکل و نازه .خدا به دادش برسه