بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
مرسیی ولی مراقب دندونات باش چسب براکت رو دندونام باعث شده بود رنگشون تغییر کنه کلی بعدش دوباره هزینه کردم تا رنگ دندونام برگشت
مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈
سلام حتما پشنهاد میکنم انجام بدین خیلی خوبه من که راضیم نزدیک دو ساله دندونامو بستم عالی شدن فقط اگه دندونا اوکی نباشن قبل از شروع باید چن تا دندون عقل رو بکشن فک رو هم مورد بررسی قرار میدن اگه مشکل داشت کنار ارتودنسی جراحی فک هم انجام میدن
مرسیی ولی مراقب دندونات باش چسب براکت رو دندونام باعث شده بود رنگشون تغییر کنه کلی بعدش دوباره هزینه ...
ای وای .سخته این همه هزینه کنی اخرشم عوارض داشته باشه.من انقد اذیتم بابت این قضیه که همه عوارضشو قبول میکنم😂 البته ایشالا خوب مراقبه میکنم که عوارض نداشته باشه
ای وای .سخته این همه هزینه کنی اخرشم عوارض داشته باشه.من انقد اذیتم بابت این قضیه که همه عوارضشو قبو ...
انشا الله که درست میشه ❤
مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈