2777
2789
عنوان

رشت هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 78 پست
اخم نکن اصلا نمیام😔

باشه ممنون 😁😁😁😁👋🏻👋🏻👋🏻💛💛💛💛🌱🌱

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها اینجا تازه نارجیه😕

خونه مادر بزرگت کدوم خیابونه؟؟

ازاول دی ماه نه تاپیک میزنم نه پستی میذارم تازمانیکه سایت درست شه                                                تو خوب باش نزار خوبا تموم شن...
ماهم سبز شدیم😂😂

ما هم قرمزززز

کاپ رو بدید ب ما 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نمیدونم والا من اونجارو بلد نیستم شما کجایی بزا از مامانم بمرسم

باشه ما طرفای بیمارستان شهر

ازاول دی ماه نه تاپیک میزنم نه پستی میذارم تازمانیکه سایت درست شه                                                تو خوب باش نزار خوبا تموم شن...
صومعه سرا آی ام شاگرد اول😂

افرین😂 کدوم شهری خودت

گفتی کدوم شهری😊

تهران دیگه🙄🙄🙄🙄