2821
2789
عنوان

ای نفس و ارزو

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 102 پست
  حقته فحش بارونت کنم به مولا هر چند فحش آبدار دادم بهت ولی ناموسا حقت بود 😂😂😂

الهی دورت بگردم...الهی بمیرم برات....نگار عاشقتههه عاااااشق/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@nafasبلای۲    خواهری خوبی؟/

ی علاعم حیاتی نشون بدع  /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
  حقته فحش بارونت کنم به مولا هر چند فحش آبدار دادم بهت ولی ناموسا حقت بود 😂😂😂

کثافط تو دیگه با من اصن حرف نزن😂😂😂😂😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
@mimiram      الهی من دورت بگردم...الهی ئبمیرم برات...فشار عصبی بت وارد شد قلبم...ب ...

هیچی نگو اشغالم  عین سگ دارم میخندم واقعا مریضی خواهر دست خودت نیست میدونم ولی منو از حالت دپ درآوردی داشت خون تو رگام جاری میشد 😂😂

؟🖤🥀
@mimiram      الهی من دورت بگردم...الهی ئبمیرم برات...فشار عصبی بت وارد شد قلبم...ب ...

منم شکر تو دلم کارامل میشد فحشم میدادین😐😃😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هیچی نگو اشغالم    عین سگ دارم میخندم واقعا مریضی خواهر دست خودت نیست میدونم ولی منو از حا ...

بیا الان جای اینکه از من که ایده اور اینکار بودم تشکر کنه از گوزن یالدارش تشکر میکنه بشککککنهههه دستی که نمک نداره ایش😂😂😂😂

@venosendo  

فقط_طلاق#   

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@venosendo     فقط_طلاق#    

اره  دیگه شوهر برگشت 

@______negar______  

نگار راضی باش من زن نیکا شدم بهش گفتم تو با زور کمربند نگهم داشتی😈😂😂😂😂😂

اره  دیگه شوهر برگشت  @______negar______     نگار راضی باش من زن نیکا شدم به ...

اشغال 4 ساعته دارم تاپیکای قبلی رو میخونم بفهمم چی به چی شد 

بعد الان دیدم سرکاریه خورد تو ذوقم 

طلاقت نمیدم ..... عذابت میدم عبضی  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز