2777
2789
عنوان

قرص لیورگل

| مشاهده متن کامل بحث + 129728 بازدید | 28 پست
اگه پزشک رفتی و بهت دارو داده که مصرف کن اخه بعضیا میگم ما دکترا طب سنتی داریم چنین چیزی تو کشور وجو ...

ممنون عزیزم لطف کردی

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
انزیمهای کبدم بالا بود گفتم بخورم 

از کجا میدونی انزیمات بالاس؟ازمایش دادی؟؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عطاری ها دارن این واسه جوش خوبه که بهت گفتم دارو ساختنی داره یه محلول هست باید بدی داروخانه واست ...

چ محلولی?? 

بله عزیزم

خب دکتر خودش دارو نداد؟؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
اسمش و یادم رفته روی شیشه هم پاک شده خودشون میدونن شیری رنگه میزنی رو صورت یکم میسوزونه من دو سه بار ...

ممنون عزیزم لطف کردید

چرا بیخودی اظهار نظر میکنید؟یارو با تاپ و شلوارک دراز کشیده پاهاش انداخته رو هم داره نظر تخصصی و پزشکی میده.خودت عذاب وجدان نمیگیری؟😒نه عزیز من به حرف خاله بتول و عمه صغری و... خودتو نابود نکن.اگه آنزیم Alt و Ast کبد شما بالا بوده باید دارو هایی که دکتر تجویز میکنه بخوری و در ۹۰% مواقع جوش ها بخاطر مصرف مواد غذایی حاوی چربی و قند یا حساسیت به غذاهای حاوی گلوتن نمایان میشه و مجددا میتونی با دکتر درمیان بذاری.ضمنا طی درمان کبد چرب باید حتــــما چربی، قند،مصرف گوشت قرمز و... رو کنترل کنید.

واقعا?? من شاید کمتر از دو بسته  کلا استفاده کردم ولی صورتم بدتر شده احتمال داره ب کسی نسازه پس ...

دوبسته میشه 2 ماه مطمعنی کم استفاده کردی؟

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

چی خوردی بی دلیل که صورت پر از جوش نمیشه من خودم یبار ارده خوردم همزمان ابرسان الوئه ورا هم استفاده ...

الورا خودش باعث جوش صورته

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

طب سنتی بهم گفتن حرارت کبدم بالاست ،شاید ب خاطر اون لیورگل نمیسازه

کلا طب سنتی علاقه زیادی به سردی و گرمی داره و هر چی میگی میگه حرارت بالاست .یا سردیت شده . طب نوین در هیچ جای دنیا این حرفهارو قبول مداره و من درآوردیه . داروهای 

گیاهی از قدیم و ایام و قرن ها پیش مورد استفاده بوده و هست و برای بعضی از بیماریها فوق العاده هستن امان نه برای همه بیماری ها . مثلا همین کبد چرب که براش در ایران هیچ دارویی نیست بجز قرص لیورگل یا همون خار مریم و عرق کاسنی . کورکومین و ویتامین اe . به حرف طب سنتی های بی سواد و من درآورذی گوش ندید و پزشک مورد اطمینان پیدا کنین تا بیماری تون کنترل و درمان بشه . 

جوش صورت که علتش کبد نیست. معمولا بخاطر مشکلات زنانه و هورمونی هست 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

چرا بیخودی اظهار نظر میکنید؟یارو با تاپ و شلوارک دراز کشیده پاهاش انداخته رو هم داره نظر تخصصی و پزش ...

اولا یه آقا تو سایت زنانه چی میخواد ؟؟؟؟بعدشم به تو چه که طرف با چه لباسی داره پیام میده. هیچ کس هم بهش نگفته درسته بخور همه گفتن برو دکتر.چشمات بازکن درست نظرات رو بخون