2777
2789
عنوان

اهمیت خداحافظی کردن با بچه ها...

298 بازدید | 15 پست

سلام مامان گلا 

می خوام در مورد اهمیت خداحافظی کردن با بچه ها باهاتون صحبت کنم 

گاهی پیش اومده وقتی خواستین برین بیرون بچه ها رو پیچوندین 

به هیچ عنوان این کارو نکنید 

بچه ها باید رفتن هارو ببینن و اونارو درک کنن 

اینکه یه روزی همه باید برن 

فوقش یک ساعت گریه می کنن 

بعد از یه مدت هم براشون عادی می شه 

ولی در آینده دیگه درگیر مشکلاتی مثل اضطراب جدایی و... نمی شن 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

خوب کلا این مساله زمان داره. در سال های اول کلا برای بچه بازگشت معنی نداره. هرکسی ک از جلوی چشمش بره، فک میکنه دیکه برنمیگرده.هرکسی ک نبینه، یعنی دیگه وجود نداره.  این کارام فایده نداره. فک‌کنم تا دو سال. یه مقاله روان شناسی نوشته بود. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کلا این مساله زمان داره. در یال های اول کلا برای بچه بازگشت معنی نداره. هرکسی ک از جلوی چشمش بره ...

رفتن و برگشتن ها... 

بچه ها بعد از یه مدت می بینن که تمام کسایی که رفته بودن بر می گردن 

این کار مطلقا اشتباهه که وقتی بچه ها سرشون گرمه بدون خداحافظی بریم 

همیشه باید خداحافظی کنیم 

دختر خاله ی من روانشناس کودک هست 

هیچوقت نزاشت ما بدون خداحافظی از بچش بریم 

تقریبا تا یک ربع گریه می کرد و بعد اروم می شد 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
خوب کلا این مساله زمان داره. در سال های اول کلا برای بچه بازگشت معنی نداره. هرکسی ک از جلوی چشمش بره ...

خیلی از مامان ها ترجیح می دن

بچه ها گریه نکنن

ولی یکم گریه خیلییییی بهتر از اضطراب جدایی هست 

رفتن و برگشتن ها...  بچه ها بعد از یه مدت می بینن که تمام کسایی که رفته بودن بر می گردن  ...

خواهر متم روانشناسه. دقیقا تاکید میکرد ک اصلا بچه تا یه مدت نمیفهمه رفتن برگشتنم داره. اونیکه میفهمه، دیگه سنش رسیده. ربطی ب روش برخورد نداره. خصوصا در مورد مادر میکفت بچه رسما با هربار جدایی شکنجه میشه. هربار درد از دست دادن مادر رو تحمل میکنه. واسه همین خانومای شاغل، بچه هاشون خیلی اذیت میشن. ولی خوب چاره چیه

خیلی از مامان ها ترجیح می دن بچه ها گریه نکنن ولی یکم گریه خیلییییی بهتر از اضطراب جدایی هست  

قضیه گریه نیست. میگم بچه فک میکنه مادری ک نمیبینه، مرده. البته مفهوم مرگ رو نمیعهمه. فک میکنه دیگه مادر نداره. واسه همین گریه میکنه. این فشاری ک ب بچه میاد خیلی مهنه. بچه هر روز داغدار میشه.‌

قضیه گریه نیست. میگم بچه فک میکنه مادری ک نمیبینه، مرده. البته مفهوم مرگ رو نمیعهمه. فک میونه دیگه م ...

این اضطراب جدایی هست 

من هیچ کجا همچین چیزی نشنیدم و نخوندم 

اضطراب جدایی از 10 ماهگی شروع می شه و تا 3 سالگی هم ادامه داره

البته که والدین نباید بچه هارو تو یه سن تنها بزارن... 

این خودش آسیب می رسونه به بچه ها ولی گاهی والدین مجبور می شن بچه هارو تنها بزارن

خداحافظی کردن بهترین گزینه هست

برای مثال ‌:

من الان می رم زود بر می گردم  

این اضطراب جدایی هست  من هیچ جا همچین چیزی نشنیدم و نخوندم  اضطراب جدایی از 10 ماهگی شرو ...

دیکه نظربه ها ممکنه متفاوت باسه علم همیشه در علدم انسانی و اجتماعی دودوتاس چهارتا نیس. 🌹 بهتره هرکسی کاری ک فک میکنه درسته انجام بده. طبق علم و عقلش. ایتجوری وجدانمون راحته ک کم کاری نکردیم. . نتیجه هم واگذار ب خدا😄

ممنون،عالی بودنمیدونستم،ہرچندازسن بچہ ہام گذشتہ😉

این موضوع خیلی مهمه... 

چون بیشتر بچه ها باهاش درگیرن 

خداروشکر که بچه های شما با این مشکل درگیر نشدن 

دیکه نظربه ها ممکنه متفاوت باسه علم همیشه در علدم انسانی و اجتماعی دودوتاس چهارتا نیس. 🌹 بهتره هرکس ...

ربطی به تفاوت نظر نداره عزیز جان 

این موضوع ثابت شده 

خداحافظی با بچه ها 

تا حالا کلی بچه با همین روش از دست اضطراب جدایی نجات پیدا کردن... 

البته که بچه ها در آخر با روش های تربیتی پدر مادر هاشون رشد و تکامل پیدا می کنن 

ولی وظیفه ی منه 

که با خوندن مطالب و... 

این اطلاعات و در اختیار مامان گل ها بزارم... 

ربطی به تفاوت نظر نداره عزیز جان  این موضوع ثابت شده  خداحافظی با بچه ها  تا حالا ...

شما هنوز مقدمات علم و مباحثه علمی رو نمیدونید.ب عنوان یک متخصص در یکی از رشته های علوم انسانی(روان شناسی نیست البته)  و با نوشتن مقالات مختلف  صحبت کردم. نگفتم تفاوت نظر! گفتم ماهیت علوم انسانی و اجتناعی.

دست شما درد نکنه از راهتماییتون. ممنونیم از شما🌹با توجه ب انضام دیگه ادامه نمیدم 

شما هحوز مقدمات علم و مباحثه علمی رو نمیدونید.ب عنوان یک متخصص در یکی از رشته های علوم انسانی   ...

این چیزایی که می گم تجربه های شخصی من و البته مطالب علمی که می بینم هست 

چیزایی که خودم بهشون اعتقاد دارم 

و در مورد جدایی والدین که کلا یه مبحث جداست 

به نظر من درستش اینه که خداحافظی کنید از بچه 

تا اینکه خیلی راحت ول کنید برید... 

بارها گفتم و الانم می گم 

این چیزایی که می گم صرفا اطلاعات شخصی من هست 

که بیشتر مواقع در اختیارتون قرار می دم 

با اینکه اصلا روانشناسی کودک ربطی به رشته ی من نداره... 

و ممنون از شما که اطلاعاتتون رو در اختیارم قرار دادین 

ممکنه در آینده به دردم بخوره 😉🌹

چالش_شعر#