2777
2789
عنوان

ماما نا بیاین دارم دق میکنم بچم مریضه

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 46 پست
عزیزم اصلا نترس روزوئلا است که دوره بیماری با ریختن جوش تموم میشه فقط ویروسیه مایعات زیاد بده با است ...

عه بچه شما جدیدا گرفته داروش چیه برا خارشش چی زدین

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
نه حالش خوبه همه تب واسهالش از دیروز غروب خوب شد فقط یکم بیقراره دندونشم زده بیرون نمیدونم بیقراریش ...

خب خداروشکر ک الان خوبه بی قراریش لابد سر همون دندونه

صبح ببرش دکتر قشنگ راهنمایی کنه چکش کنه

خیال خودتم راحت شه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه دندونش زده ییرون

عزیزم این بیماری یه نوع ویروس است بنام روزئولا......الان ازتواینترنت دیدم فقط تب ش رو استراحت وخوردن مایعات وپاشویه کردن تب ش روپایین بیآرکه خدانکرده تشنج نکند .....بعدچندروز دونه ها ازبین میرود

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
اگه ابداره دونه هاش آبله مرغونه  نگرانی نداره که فقط مراقب تبش باش

نه فقط ریز وقرمزه

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
به یه چیزی که خورده حساسیت داشته عزیزم....دیگه خوب میشه انشاالله

نمیدونم چیز خاصی نخورده فقط سه روز تب داشت

شیاف استامینوفن با آب جوش نبات بده

سه روز تب داشت دادم امروز شیاف رو قط کردم

خودش دوره داره خوب میشه نترس فقط تبش مهمه که باید تا ۵روز خوب بشه چند سالشه

نه ماه ونیمشه تبش سه روز یود تموم شد

عزیزم این بیماری یه نوع ویروس است بنام روزئولا......الان ازتواینترنت دیدم فقط تب ش رو استراحت وخوردن ...

ممنون از پیگیریت عزیز دلم

خب خداروشکر ک الان خوبه بی قراریش لابد سر همون دندونه صبح ببرش دکتر قشنگ راهنمایی کنه چکش کنه خیال ...

مممون عزیزم

ممنون از پیگیریت عزیز دلم

انشالله بحق آقاامام زمان که هیچی نیست به همین زودی خوب خوب وسالم میشه 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
انشالله بحق آقاامام زمان که هیچی نیست به همین زودی خوب خوب وسالم میشه 

فدات عزیزم انشالله حاجت رواشی

خارش زیاد نداره بی قراری نمی کنه دارو نده بهش شربت داده بود بره بالای یکسال هست هیدرو کسی زین خواب آور هم هست قبل از خواب میدن به بچه نه بیشتر البته دکتر باید تجویز کنه طبق وزن بچه است باید دقیق باشه دوزش

خارش زیاد نداره بی قراری نمی کنه دارو نده بهش شربت داده بود بره بالای یکسال هست هیدرو کسی زین خواب آ ...

آها ممنون میگم نمیدونم  از بیقراریش از دندونشه یا از دونه ها