2821
2789

▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃

█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█

█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█

█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█

████████████

█🔥🔥🔥🔥 █ 

████████████

یه ﺑﺨﺎﺭﯼ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﮔﺮﻓﺘﻢ!

ﮐﻢ ﮐﻢ ﻫﻮﺍ ﺩﺍﺭﻩ ﺳﺮﺩتر ﻣﯿﺸﻪ، هم گروهیا ﺳﺮﺩﺷﻮﻥ ﻧﺸﻪ ...

ﻗﺪﺭ ﻣﻨﻮ ﺑﺪﻭﻧﻴداا..😎

☺️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ █▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█ █▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█ █▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█ ████████████ █🔥🔥🔥🔥 █  ██████ ...

دمت گرم🔥🔥

بعضی ها ؛ چهره هایشان ماشاءالله و شخصیت هایشان؛استغفرالله هست👍

یه گزارش دیدم تو اینستا که به جایی تو تهران توسط یه آخوند گرفته شده مثل یه خوابگاه شخصی بزرگ اما زیر نظر دولت انگاری طوری که علنیه دیگه که زنای روسپی رو اونجا نگه میدارن غذا و نظافت و... خلاصه همه چی در اختیارشونه و زندگی میکنم و کارشونم میکنن و دکتر و معاینه دارن و کارت سلامت میگیرن و آخونده می‌گفت اینا شغلشونه منبع درامدشونه چیکار کنن و حمایت می‌کرد ازشون خودشم رفت تو خوابگاهه گزارشگره خواست بره تو نزاشت گفت نامحرمی گزارشگرم گفت شما به همشون محرمی خندید و رفت 

می‌گفت مشتریاشون بیشتر مردای متاهل هستم که طلاق عاطفی گرفتن و نیاز دارن واقعا دارن حمایتشون میکنن جا ...

ما زنا وقتی به خودمون احترام نمیزاریم توقع داری مردا بزارن؟

دانشجویی به داداشش گفت:

برو تو سايت دانشگاه نمره هامو نگاه کن

فقط جلوي بابا تابلو نکن، اگه يک درس افتاده بودم بگو سلام عليکم 

اگه دو تا درس بود بگو سلام عليکم و رحمت الله 

اگه سه تا درس بود بگو سلام عليکم و رحمت الله و برکاته!!

خلاصه يه جور که بابا متوجه نشه.

خان داداش ماهم رفت چک کرد به حالت شوک زده زنگ زد بهم گفت:

السلام عليکم و رحمت الله و برکاته ان الله و ملاءکته يوصلون علي النبي يا ايهاالذين امنو سلو عليهم وسلمو تسليما !!! 👌😂😂

😂😂😂

[QUOTE=167638406]ما زنا وقتی به خودمون احترام نمیزاریم توقع داری مردا بزارن؟[/QUOوای بنظرم دارن بها بهشون میدن این باعث بدبختیه خیلیا اینکاره میشن وقتی بدونن راحتن جا خواب و غذا و دکترو .... دارن

وسعت دید خانمها: 👀

دیدن یک تار موی شرابی روی کت شوهر!

ندیدن تیر برق موقع رانندگی! 

وسعت و دقت دید آقایون: 👀

ندیدن تغییر رنگ موی خانم هاشون از مشکی پر کلاغی به بلوند

دیدن خراش یک سانتی روی رنگ ماشین زیر گلگیر سمت راست 😂

چرا واقعا؟😂😂😂

2825
2823
2791
2779
2792